Svaštara

Oprostila je PRELJUBU dečku, a onda je on uradio isto: Odlučila je da mu se SLATKO OSVETI, a neki kažu da je PRETJERALA

Šta vi radite nakon raskida? Okrećete se i odlazite u susret novoj ljubavi ili se svetite bivšem partneru? Moramo da napomenuo da se pitanja odnose na prekid veze iniciran preljubom partnera.

Destiny - Tik Tok

Devojka Destini nije imala dilemu šta da treba da uradi nakon što ju je dečko prevario – drugi put. Oprostila mu je prvi put, a kada je ponovo grešku, znala je da je to kraj.

S obzirom da ona i njen bivši partner žive u različitim gradovima, a da su se kod njen zadržale neke njegove stvari, spakovala ih je u kutiju i poslala ih poštom. Ali je pre slanja “začnila” paket, piše “Miror”.

Isprskala je njegove stvari lakom za kosu i posuila ih “brdom” šljokica.

“Ovo se dogodi kada prevariš devojku koja voli šljokice!”, poručila je Destini kojoj neki govore da je preterala.

“Zašto ljudi moraju ovakve stvari raditi nakon raskida?”, pitaju neki Destini koja je detalje osvete otkrila na TikToku, prenosi “Zena Blic“.

Čini se vama njena osveta prenaglašena?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh