Svaštara

“Svijet se vrti oko njih”: 6 najumišljenijih znakova u horoskopu

Toliko su samozadovoljni da misle da se svijet okreće samo oko njih i da su baš uvijek i za sve jedini u pravu.

Djevojka - Infpult.info

Ovan

Ovnovi ne pristaju ni na kakve kompromise i misle da imaju pravo da dobiju šta god požele, a očekuju od drugih da to prihvate. Tuđe mišljenje ih apsolutno ne zanima jer oni sami ‘sve znaju najbolje’. Zbog toga važe za najumišljeniji znak horoskopa.

Blizanac

Nema većih snobova od Blizanaca i umišljensot je jednostavno nešto što se uklapa u njihov stil života. Vječito su nezadovoljni svim i svačim, a smatraju da zaslužuju najbolje.

Lav

Lavovi žele da im se svi dive i obožavaju ih. Imaju toliko visoko mišljenje o sebi da pretpostavljaju da im svi zavide, čak i ljudi koje su tek upoznali. Uz to su i velika zlopamtila.

Djevica

Iako su povučene, Djevice misle da su bolje od ostalih. A ako se usudite da im protivrječite – nastat će haos.

Strijelac

Veliki snobovi, ne tolerišu nikoga ko se ne slaže s njima. Slobodnog su duha i smatraju da smiju da rade šta god požele jer su uvijek u pravu, čak i ako tako štete nekom drugom.

Jarac

Jarčevi ne moraju nikome da se dokazuju jer oni znaju da su ‘savršeni’. Zato nisu baš popularni u društvu: niko ne trpi nekoga ko priča samo o sebi i očekuje da svima bude glavna preokupacija, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh