Svaštara

Imati Ribu u svojoj blizini znači imati savršenog prijatelja – Imaju veoma razvijenu intuiciju

Ribe su poslednji znak zodijaka i osobe rođene u ovom znaku su poznate kao osobe dobrog srca i duše. Primjetili ste možda da ih je ponekad teško pročitati, a osobe rođene u ovom znaku imaju osjećaj kao da ih niko ne razumije.

Vodolija - Astrosav.com

Ribe su vodeni znak i njima vlada planeta Neptun, a Neptun je takođe ime rimskog boga koji je vladao okeanima. Astroloži objašnjavaju da su osobe rođene u ovom znaku veoma emocionalne i naklonjene umjetnosti. Ribe su sklone tome da kada se nađu u teškoj situaciji, biježe od realnosti u svoj svijet mašte.

Umjesto da se suoče i izbore sa situacijom oni se opiru svakoj borbi sa bilo čim. Imati Ribu u svojoj blizini znači imati savršenog prijatelja. Ribe su uvijek spremne da pomognu svojim prijateljima i porodici u riješavanju njihovih problema da zaboravljaju da vode računa o sebi i svojim problemima.

Ribe imaju veoma razvijenu intuiciju, pa će u samo nekoliko minuta biti u stanju da procijene da li im neko govori istinu ili ih laže. Trude da budu iskreni prema drugima, i uvijek će znati da li su drugi iskreni prema njima. Ako primjete da neko nije iskren prema njima veoma brzo će da se distanciraju od njega.

One su najsuosjećajnije i najdarežljivije osobe koje je svijet ikada vidio. Kada je nekome potrebna pomoć oni će biti prvi koji će pružiti ruku u nevolji. U stanju su da daju toliko mnogo da njima ne ostane ništa,piše Infpult

Ribama je veoma teško da se suočavaju sa teškim situacijama. U stanju su da bježe od problema sve dok ih emocije ne preplave i dovedu ih do pucanja. Ne znaju da se izbore sa problemima pa ih uvijek puste misleći da će da se riješe sami od sebe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh