Svaštara

Izašla iz kuće i skoro stradala: Grom udario u stablo, komadići letjeli po ulici

Na snimci se može vidjeti kako su komadići stabla letjeli po naselju, a Sarah je iste sekunde pobjegla u kuću

Udar groma - Screenshot

Nekoliko kuća i automobila oštećeno je nakon što je grom udario u drvo u američkom gradu Morgan. Do udara je došlo prošlog petka oko 19.45 sati, a sve je snimila i nadzorna kamera.

Sarah Ribardi tek je izašla iz svoje kuće u ulici Onstead kada je kraj nje udario grom. Na snimci se može vidjeti kako su komadići stabla letjeli po naselju, a Sarah je iste sekunde pobjegla u kuću.

– Bog je definitivno bio s nama! Korak bliže i zadobila bih teške ozljede. Grom je pogodio stablo kod našeg susjeda. Drago mi je da su susjedi i moja porodica dobro – napisala je Sarah na Facebooku gdje je objavila fotografije štete koja je nastala u kući kao i ono što je ostalo od stabla.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh