Svaštara

Medvjed im se pojavio pred vratima kuće, nije shvaćao zašto je nepoželjan gost

NEOČEKIVAN posjetitelj pojavio se pred vratima kuće Christiana Pondella u Kaliforniji. Bio je to veliki smeđi medvjed, koji živi u neposrednoj blizini kuće u divljini.

Medvjed na vratima / Screenshot - intsragram

“Sjedio sam na trijemu i pričao na mobitel kada se medvjed najednom pojavio”, rekao je Pondella za The Dodo.

Odmah je potrčao u sigurnost svog doma kako bi izbjegao kontakt sa životinjom, ali medo je to pogrešno interpretirao i pomislio kako ga Pondella zapravo poziva u svoj dom.

Budući da su vrata bila zatvorena, medvjed je krenuo prema prozoru i rastrgao zaštitu s prozorskih okna. Čitav prizor Pondella je snimio i postavio na društvene mreže.

“Posjetio nas je susjed, koji očito nije obožavatelj kućnih vrata i ne zna što riječ ‘odlazi’ znači”, napisao je u opisu videa na Instagramu.

Nakon što je medvjed shvatio da nije poželjan gost u kući Pondella, odustao je od pokušaja da uđe i mirno se udaljio.

“Nije neobično naići na medvjeda u našem naselju, ali je svejedno cool kada ugledaš jednoga”, objasnio je Pondella, prenosi “Index“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh