Svaštara

Tvrdi da je zatrudnjela bez odnosa: Mislila sam da je nemoguće jer sam djevica

SAMANTHA LYNN ISABEL na svom je TikTok profilu podijelila video u kojem je ispričala svoju neobičnu priču o trudnoći. Kada je saznala da će postati majka, imala je samo 19 godina. Zanimljivo je da Samantha tvrdi kako je tada još uvijek bila djevica i da je bila šokirana da je uopće mogla ostati trudna.

Isabel - TiK ToK

“Osjećala sam bolove u trbuhu i sjetila se da mi mjesečnica kasni tjedan dana. Trudnoća mi je pala na pamet, ali mislila sam da je to nemoguće jer ja i dečko nikad nismo imali penetrativni se*s”, započela je.

Objasnila je da se zadovoljavala na druge načine, ali da penis nikada nije ušao u njenu vaginu. Ipak je odlučila napraviti test za trudnoću te se šokirala kada je on bio pozitivan. Otišla je ginekologu, koji je potvrdio da je trudna pet tjedana.

Samantha je objasnila kako je do trudnoće vjerojatno došlo jer su se ona i dečko dirali, ali ginekologinja Jennifer Lincoln rekla je za BuzzFeed kako je sperma nekako morala doći u vaginu.

“Nije bitno što se stavi unutra – penis, prst ili pileći batak. Ako na bilo čemu što ulazi u vaginu postoji sperma, može doći do oplođenja jajašca”, pojasnila je.

Dodala je kako su slučajevi takvog načina oplođivanja rijetki, ali da su mogući.

Samantha je priznala da je razmišljala o abortusu, ali je ipak odlučila zadržati dijete. Ona i dečko dobili su sina kojemu su dali ime Bentley, a nedavno je dobio i brata Thea, koji je, kako Samantha naglašava, začet tradicionalnim putem, prenosi “Index“.

@sammiisabelx3

##greenscreen ##part2 ##parttwo ##abortions ##abort ##makeitstopchallenge ##makeitstop ##fyp ##storytime ##mylife

♬ I am at ur moms house – elizabeth_chetwynd


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh