Svaštara

Horoskop za 26. juni: Djevice očekuje povoljan dan, Lavovi posvećeni voljenoj osobi

Šta su nam zvijezde pripremile za danas?

Horoskop - Sudinfo.be

OVAN

POSAO: Razmišljajte u naprijed pri donošenju odluka na ovom polju i važno vam je da neke projekte dobro organizujete. Nemojte da ispustite određene značajne sitnice iz svog vida.

LJUBAV: Sa voljenom osobom ste uspjeli da ostvarite pozitivan emotivni odnos i dobru komunikaciju. Možete da očekujete da ćete u budućnosti kao par uspjeti da napredujete.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete na polju zdravlja biti skloni određenim problemima. Povedite više računa o sebi.

BIK

POSAO: Ne posvećujte se novim poslovima danas i nije vam lako da se natjerate da obavite i one osnovne stvari. Potreban vam je odmor kako biste uspeli da saberete svoje misli.

LJUBAV: Danas ćete imati zanimljiv razgovor sa simpatijom. Uskoro vas očekuje mogućnost susreta. Pred vama je period u kojem će biti manjih problema na ovom polju ako ste u braku.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom kod vas. U narednom periodu vas očekuje nervoza koja će vas opterećivati. Vrijeme je da se pozabavite unutrašnjim problemima.

BLIZANCI

POSAO: Poslovno stanje nije zadovoljavajuće i planirate određene promene. Možete da očekujete pozitivne preokrete u poslednji čas. Posvetite se svojim obavezama.

LJUBAV: Ne pokazujete interesovanje ka osobi koja vam se dopada jer smatrate da ona treba da napravi prvi korak. Možete da očekujete da ćete imati prilično usporen period.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče i vreme je da se njima ozbiljnije pozabavite. Posavjetujte se sa vašim ljekarom oko svih tegoba koje vas opterećuju.

RAK

POSAO: Sve što danas uradite može da bude za vas veoma korisno. Potrudite se da budete maksimalno fokusirani na posao kako bi na ovom polju uspješno ostvarili dobre rezultate.

LJUBAV: Niste zadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom i potrebno vam je vrijeme kako bi se komunikacija popravila. Važno je i da vi uložite svoj trud i kompromis.

ZDRAVLJE: Ukočeni ste i prijala bi vam masaža. Pred vama je period u kojem će vam leđa biti prilično osjetljiva tačka. Možete da očekujete manje bolove i probleme.

LAV

POSAO: Uskoro ćete imati važna dešavanja, nove sastanke i priliku za pozitivne promjene na ovom polju. Možete da očekujete da ćete uspjeti da sklopite neke nove poslove.

LJUBAV: Voljenoj osobi ste maksimalno posvećeni. Spremni ste da uložite svu svoju energiju u vaš odnos. Želite zajedničku budućnost koja će biti sretna i ispunjena pozitivnim mislima.

ZDRAVLJE: Kičma vam je osjetljiva pa možete imati manjih problema pri podizanju teškog tereta. Povedite računa ako ste imali bilo kakve probleme iz prošlosti.

DJEVICA

POSAO: Današnji dan je veoma povoljan za vas. Potrudite se da maksimalno iskoristite povoljan period za posao. Važno je da se ne plašite da pravite promjene i nove korake na ovom polju.

LJUBAV: Zaokupljeni ste novim dešavanjima na ovom polju. Osoba koja vam se dopada je spremna da pokaže osjećanja koja ima prema vama. Potrudite se da joj ugodite.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju vaše zdravlje. Očekuje vas faza u kojoj ćete se osjećati odlično i biti puni energije. Nemate ni jedan razlog za brigu.

VAGA

POSAO: Pred vama je pozitivan dan u kojem nećete imati veće probleme i promjene na poslovnom polju. Stabilno i mirno vam funkcioniše atmosfera na poslu.

LJUBAV: Jasno vam je da odnos sa voljenom osobom nije onakav kakav bi trebao da bude i polako razmišljate o prekidu veze. Moguće je da ćete biti sve sigurniji u svoju odluku.

ZDRAVLJE: Izbjegavajte poroke i sve štetne materije. Važno je da razmislite i o nekom vidu detoksikacije organizma. Povedite više računa o svom zdravlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Danas je povoljan dan da se bacite na traženje novog posla ako ste nezaposleni. Sreća će biti na vašoj strani. Možete da očekujete povoljan perid za posao.

LJUBAV: Očekuje vas početak veze u kojoj ćete uživati. Spremni ste da se posvetite osobi do koje vam je stalo. Ako ste slobodni spremni ste za novo poznanstvo koje može da vam uljepša život.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate u svojoj koži i nemate zdravstvene probleme. Pred vama je period koji vam donosi stabilno stanje na ovom polju. Bićete zadovoljni.

STRIJELAC

POSAO: Pred vama je dan u kojem ćete imati dosta bitnih dešavanja, a moguće je da ćete nešto novo i naučiti na ovom polju. Važno je da ostanete dobro skoncetrisani na svoj posao.

LJUBAV: Doći će do zanimljivog poznanstva. U vama se budi želja da budete ponovo u stabilnijoj emotivnoj vezi. Spremni ste da se okrenete promenama na ovom planu.

ZDRAVLJE: Ne osjećate se baš dobro. Možete da očekujete da ćete imati manje komplikacije i probleme. Obavezno se posavjetujte sa vašim ljekarom oko svega što vas muči.

JARAC

POSAO: Danas ćete imati sreće i uspjet ćete da obavite sve ono što imate u planu. Možete da očekujete pozitivne okolnosti. Spremni ste da se posvetite svom poslu.

LJUBAV: Imate sreće kada je u pitanju ljubav. Možete da očekujete pozitivan period za vas. Voljena osoba će vam pokazati da ima sasvim iskrena osjećanja prema vama.

ZDRAVLJE: Preporučuje se bavljenje sportom. Važno je da budete aktivni i energični kako bite mogli da se oslobodite viška energije i nagomilanog stresa koji se u vama nakuplja.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko budete nastavili da ulažete maksimalan napor u svoj posao, uspjet ćete da ostvarite poboljšanje koje želite. Pred vama je period koji vam donosi napredak.

LJUBAV: Moguće je da niste zadovoljni okolnostima na ovom polju i da ste željni novih dešavanja i promena. Očekuje vas povoljan period da se posvetite osobi do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vam stvara manje probleme na polju zdravlja. Povećajte unos vitamina a potrudite se i da vodite računa kada je u pitanju vaša krvna slika.

RIBE

POSAO: Iskoristite svoju šansu da se posvetite poslu koji radite i da riješite probleme koji su pred vama. Možete da očekujete da će vam naredni period biti povoljan za suočavanje.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da flertujete sa osobom do koje vam je stalo. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju. Spremni ste za nove ljubavne promjene.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama su mogući. Preporuka je da se posavjetujete sa vašim ljekarom pogotovo ako ste već imali neke tegobe na polju zdravlja, prenosi “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh