Svaštara

Najtačniji sedmični horoskop od 15. do 22. juna – kvare se planovi; Djevice ne treba da donose bitne odluke, a Lavovi ruše svoje iluzije

Šta nam poručuju zvijezde u narednoj sedmici?

Planete - Informer.rs

OVAN
Posao – Retrogradni Merkur i Venera vam donose lošiju sedmicu za pregovore. Zbog retrogradnog Merkura na poslu ćete morati da rješavate neku staru situaciju koja se nije popravila. Obnavljate kontakte sa osobama sa kojima ste nekada sarađivali, prenosi “Informer“.

Ljubav – U ljubavi vas očekuje mnogo razgovora o prošlosti, a samim tim će biti prilka za pomirenje. Ukoliko ste slobodni, u vašem okruženju nalazi se osobama sa kojom možete dublje da ostvarite kontakt.

Zdravlje – Slabo.

BIK
Posao – Zbog retrogradnog Merkura treba da budete oprezni sa finansijama. Na poslu će sve i dalje ići sporo, a vama će biti teško da se organizujete. Nepovoljna sedmica za potpisivanje ugovora. Ne oslanjajte se na savjete prijatelja.

Ljubav – Ovo je turbulentan period u kojem preko prijatelja možete da saznate nešto šokantno o osobi koja vam je važna. Budite oprezni sa poklanjanjem povjerenja.
Zdravlje – Slabije.

BLIZANCI
Posao – Kreće retrogradni Merkur, pa ćete taj uticaj naviše osjetiti na polju finansija. Isplate će kasniti, a vi ćete praviti neracionalne procjene. Na poslu lako možete da budete prevareni, jer vam neko daje lažna obećanja.

Ljubav – Nostalgnični ste i rasijani, pa često mijenjate raspoloženja. Čas patite za prošlošću, a čas ste neodlučni. Partneru nije lako sa vama u ovom periodu.

Zdravlje – Osjetljivo.

RAK
Posao – Retrogradni Merkur donosi vam sedmicu otežanih pregovora. Imat ćete učestale probleme u komunikaciji i kvarit će vam se planovi. Ukoliko imate pregovore sa inostranstvom, najbolje je da to odložite za jul mjesec.

Ljubav – Retrogradni Saturn vraća vam staru ljubav u život. Emotivni život vam trenutno djeluje komplikovano, jer je sve nejasno. Javit će vam se Vodolija ili Blizanac.

Zdravlje – Dobro.

LAV
Posao – Sa retrogradnim Merkurom možete da očekujete kašnjenje isplata. Pošto je Sunce u lošem aspektu sa Marsom i Neptunom, suočavate se sa razočarenjima. Ovo je sedmica u kojoj morate da porušite svoje iluzije.

Ljubav – Odnos sa partnerom je opterećen zbog posla. Dopada vam se neko koga poznajete nekoliko godina, ali taj odnos ide korak naprijed, a nazad dva. Budite strpljivi.

Zdravlje – Osjetljivo.

DJEVICA
Posao – Retrogradan Merkrur vam ne prija, pa nemate utisak da napredujete na bilo kom polju. Merkur u Raku ukazuje da će vas kontaktirati osoba sa kojom ste nekada sarađivali i vjerovatno ponuditi saradnju. Nije dobra sedmica za donošenje prijelomnih odluka.

Ljubav – Mars i Neptun donose vam konfuzan odnosa sa partnerom i najbolje je da ne okrivljujete jedno drugo za greške. Moguća su razočarenja i neracionalne procjene.

Zdravlje – Lošije.

VAGA
Posao – Retrogradna Venera i Merkur vam smetaju, pa ništa na poslu ne ide po planu. Vi ste neorganizovani, a jedan Rak vas nagovara na pogrešnu odluku. Očekuju vas obmane na radnom mjestu.

Ljubav – Ovo je veoma osjetljiv period kada je ljubav u pitanju. Isplivavaju prevare i laži, a vi niste sigurni ni u sebe, a ni u partnera. Probajte da ne ulazite u rasprave.

Zdravlje – Sklonost prehladama.

ŠKORPIJA
Posao – Sa Marsom u Ribama treba da se čuvate prevara i lažnih obećanja. Saznat ćete za razne afere na poslu i to će vas iznenaditi. Neiskreni odnosi sa pojedinim saradnicima.

Ljubav – Venera ide unazad, pa se mirite sa osobom sa prošlošću. Jedan Bik ili Blizanac će obnoviti kontakt sa vama. Niste u emotivno stabilnom periodu, pa ste često rasijani.

Zdravlje – Česte promjene raspoloženja.

STRIJELAC
Posao – Retrogradan Merkur i Venera vam usporavaju planove na poslu. Sve što radite kao da nema efekat, pa čekate bolji period. Nije dobar momenat za promjenu posla. Moguće su rasprave zbog nerazumijevanja.

Ljubav – Osjećate snažnu privlanost prema osobi iz prošlosti. Ovo je sedmica obnavljanja starih kontakata. Mogućnost pomirenje sa starom ljubavi.

Zdravlje – Umor.

JARAC
Posao – Iako Merkur, Venera i Saturn idu unazad, ovo je prilika da dobijete nešto što ste zalužili. Verovatno primjećujete da sve ide sporije nego što biste željeli, ali će svakako stići. Obnavljate kontakte sa starim saradnicima.

Ljubav – Osoba sa kojom ste nešto emotivno imali u prošlosti će željeti da razgovarate. Pojavljuju vam se razne osobe iz prošlosti. Ukoliko ste u stalnoj vezi, nemojte da se začudite što je partner neodlučan.

Zdravlje – Dobro.

VODOLIJA
Posao – Retrogradan Merkur u šestom polju donosi vam kašnjene pregovora. Imat ćete dogovor na poslu koji će morati da se odloži. Sve ide sporije, a vas to nervira. Iako imate utisak da je vama najteže, to je samo subjektivan osjećaj.

Ljubav – Na emotivnom planu prolazite kroz krizu, a to je iz razloga što brkate i prošlost i sadašnjost. Niste u stabilnoj fazi, pa često dolazi zbog rasprava. Zbog pogrešnih riječi lako možete da zažalite.

Zdravlje – Slabo.

RIBE
Posao – Mars i Neptun vas iscrpljuju, pa nemate dovoljno energije za bilo kakve obaveze. Takođe, ovaj aspekt sve vreme negativno utiče na vaše finansije. Retrogradni Merkur donosi vam loš odnos sa poslovnim partnerom.

Ljubav – Merkur kreće retrogradno, pa ćete se vratiti u prošlost. Imat ćete otežan odnos ukoliko ste u braku, a ako ste slobodni, javit će vam se bivša ljubav.

Zdravlje – Slabije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh