Svaštara

Velika astro analiza za drugi dio 2020. godine – Šta mogu da očekuju Rakovi, Lavovi i Djevice

Šta u ljubavi, novcu i zdravlju mogu da očekuju Rakovi, Lavovi i Djevice

Horoskop - Kolektiv.me

RAK Ljubav i odnosi: Sudeći po planetarnim utjecajima, pred vama je period odluke. Kakva odluka je posrijedi, ponajviše ovisi o situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Loši odnosi neće preživjeti. Napuštate sve ono što vas opterećuje ili guši. Izgledno je da će vas neke okolnosti staviti pod pritisak, ali to će biti neminovno kako biste napokon stavili točku iza nekih odnosa koji su davno izgubili vrijednost za vas i nemaju perspektivu u budućnosti.

Jako je važno da se zaštitite od osoba koje vas iscrpljuju i kradu vam energiju. Pronađite mir s prošlosti, a svaki povratak unatrag pokazat će vam da tamo više nema ništa za vas. Možda vam upravo novo poznanstvo omogući da odete iz odnosa koji vam je teretan ili vas novi posao ili kvalitetniji životni sadržaji odmaknu od mjesta koja vas ispunjavaju tugom i brigom.

Vrijeme je za puštanje i otpuštanje starih navika, strahova i nesigurnosti. Vrijeme je za buđenje i shvaćanje da za vas dolazi bolje sutra, samo si to morate dopustiti. Ljeto, ponajviše kolovoz budi strasti i privlačnost prema osobi koja će vas osvojiti svojom samouvjerenošću.

Posao i novac: Ponekad će vam biti teško manevrirati između zahtjeva privatnog i poslovnog života. Očekuju vas veće odgovornosti i neki novi poslovi koji vam neće ostaviti mnogo slobodnog vremena, osobito u drugoj polovini godine. No shvatite to kao konačno rješavanje nekih problema iz prošlosti i put u novu i perspektivniju budućnost. Učite određivati prioritete i odmaknite se od osoba koje vam oduzimaju vrijeme i energiju za ono što vam je bitno.

U vaš će život ući i ljudi koji će vas ohrabriti ili educirati da pokrenete neke poslove ili inicijative koje duže vrijeme odlažete. Obratite više pažnje na imovinu drugih ljudi. Možda ćete u drugoj polovini godine rješavati važna pitanja vezana uz nasljedstvo ili kredit, te udariti temelje nekim novim poslovima koje ćete početi ostvarivati od 2021.. U drugoj polovini godine također više pažnje posvetite odnosu s nadređenim osobama, na tom polju može doći do nekih promjena.

Lipanj i srpanj bit će za vas dva važna mjeseca u poslovnom smislu. To je vrijeme kada možete napredovati u ispunjenju ambicija, ali i poslovno se usavršavati, ulagati u svoje obrazovanje. Kolovoz bi vam mogao donijeti nove prilike za zaradu i rješavanje nekih financijskih problema iz prošlosti.

Zdravlje i forma: Od ljeta pa sve do kraja godine vodite računa o svom zdravlju. Puno obaveza, dosta kretanja, ali i povećanih napora, odrazit će se na vaše raspoloženje koje će biti podložnije oscilacijama. Kontrolirajte vid, pluća, vježbajte redovito i naučite stati i odmoriti se. Brinite o sebi i priuštite si povremeni bijeg od svih tereta i obaveza.

Oprez! Bit će nešto napornijih razdoblja, ponajviše zbog dugotrajnog boravka Marsa u znaku Ovna što bi vam moglo oduzimati energiju i izlagati vas aktivnostima koje ćete nešto teže podnositi. U listopadu i studenom recite ‘ne’ svemu što vas ugrožava. Ne donosite odluke iza kojih ne možete stati.

LAV Ljubav i odnosi: Pred vama je ljubavno turbulentan period, vrijeme novih mogućnosti i velikih iskoraka prema naprijed. Zanimljivo je i to koliko će vaš privatni i poslovni život biti isprepleteni. Lako je moguće da s partnerom pokrenete neki posao ili uđete u neke nove investicije privatnog ili poslovnog karaktera. Bit će i razdoblja nestabilnosti u kojima ćete se pitati jeste li dobro izabrali, idete li u pravom smjeru? No izgledno je da će upravo te faze biti vrlo znakovite jer će vam pokazati da ne možete sve znati unaprijed, kao što ne možete sve kontrolirati i isplanirati.

Morat ćete se prepustiti s povjerenjem i ići iz dana u dan, te odlučivati shodno okolnostima koje će vam se otvarati po putu. Ako ste sami, moguće je da vam se svidi osoba s kojom radite ili da uđete u vezu s osobom koja je jako posvećena poslu i karijeri, pa mu neće ostajati mnogo vremena za privatni život. No vrijeme koje ćete provoditi zajedno bit će vrlo uzbudljivo, čak i romantično.

Veze u kojima nema povjerenja i stabilnosti, neće izdržati test stvarnosti. Očekuje vas jako lijepo ljeto, a osobito će biti uzbudljivi srpanj i kolovoz koji će probuditi strasti. Zaljubljenost može čak dovesti i do braka i to na sasvim neočekivan način, gotovo preko noći. Rođeni u srpnju krajem će godine biti na velikoj ljubavnoj prekretnici.

Posao i novac: Nastojte planirati svoje radne dane. Pokušajte i pronaći zdraviju ravnotežu između rada i odmora. Naime pred vama je vrijeme novih poslovnih projekata i obaveza koje će biti u porastu. Stoga će biti važno da se dobro organizirate i određujete prioritete. Može doći i do nekih promjena na poslu kojeg trenutno radite, ponajviše u opisu posla ili u kadrovskoj strukturi firme u kojoj ste zaposleni. Tražit ćete više samostalnosti i slobode u odlučivanju, a neki od vas će se ohrabriti i krenuti putem privatnog poduzetništva.

Jako je aktualno ulaganje u nekretnine, a takvi poslovi bi vam u budućnosti mogli donijeti zamjetnu financijsku dobit. Novac bi mogao biti predmet spora s nadređenom osobom. Možda neki vaši uvjeti ili prijedlozi neće biti prihvaćeni, no budite strpljivi vrijeme kada bi vam se mogle otvoriti neke nove mogućnosti. Ulazite li u poslovna partnerstva, nastojte pomno osigurati to poslovanje s pravne strane. Nove poslovne mogućnost za rast i napredak otvorit će se tijekom kolovoza i rujna, čak mogu biti vezane uz inozemstvo ili neki drugi grad.

Zdravlje i forma: Zdravlje bi vam trebalo biti prioritet. Obavljajte redovite liječničke preglede, vježbajte, promijenite prehranu, učinite sve kako biste se pobrinuli za sebe i svoje tijelo. A najviše od svega, odustanite od svih onih navika koje su vas u proteklim godinama udaljavale od zdravlja i vitalnosti!

DJEVICE Ljubav i odnosi: Ulazite u doba preporoda, kada se povećavaju prilike za ostvarenje boljeg i sretnijeg ljubavnog života. Štiti vas Jupiter koji će obogatiti vaš društveni život. Mogli biste više izlaziti, uživati, upoznavati nove ljude, a večernji provodi, domjenci i proslave bit će značajna mjesta za susrete nabijene fatalnom privlačnosti. Možete započeti novu vezu, zaljubiti se, ali isto tako se i ostvariti kroz roditeljsku ulogu. Lako je moguće da vas privuče osoba koja je mlađa od vas i koja će vas probuditi.

Imat ćete dojam da ste ponovno živi, da uživate kao što to dugo niste. Nije isključeno i da vam se u život vrati netko iz prošlosti, odnosno da obnovite vezu iz mladosti ili s osobom s kojom ste prekinuli sve kontakte prije nekoliko godina. Unatoč povremenim padovima i nezadovoljstvima, za vas je ovo važna, pa i sretna godina za ljubav. Sve ovisi o tome koliko ste se spremni pustiti u nepoznato, više uživati i ne zamarati se krajnjim ishodom. Listopad pokazuje koji je vaš pravi put.

Posao i novac: Poslovne prilike će se poboljšati, isto kao i financijska situacija. Otvaraju se nove mogućnosti za rješavanje i stabiliziranje egzistencije. Pratit će vas sreća, stoga obratite i više pozornosti na nagradne igre. Imat ćete i više samopouzdanja i sigurnosti u sebe. Stižu i nagrade za minuli trud i rad. No zanimljivo je da vas posao neće toliko zamarati, odnosno ostavljat će vam dovoljno vremena za ono što će vam biti najvažnije – a to su ljubav i dobar provod. Financijski dobici mogli bi doći od prekovremenog ili dodatnog rada. Novac će mnogo lakše ulaziti u vaš život.

Stižu nove poslovne odgovornosti koje će zahtijevati veću posvećenost radu, a uloženi trud će vam se isplatiti kroz godine koje dolaze. Od kraja kolovoza pa sve do kraja studenog trajat će vaše pozitivno poslovno razdoblje. Vaš rad bit će zamijećen. Imat ćete više prilika unovčiti svoje iskustvo, znanja i talente. Tražite li novi posao, možda će neke dobre vijesti doći krajem kolovoza,piše Infpult

Zdravlje i forma: Bit ćete u odličnoj formi. Ostavili ste napokon iza sebe nešto teže životno razdoblje i sada vas očekuje ne samo faza oporavka, već i period u kojem možete više uživati, biti opušteniji i manje se brinuti za budućnost. Bit će dana u kojima ćete biti iscrpljeniji, no tada se više odmarajte.

Oprez! Lipanj će za vas biti jedan od najosjetljivijih u godini. Kao prvo bit će dosta iskušenja na polju ljubavi i odnosa, a u sve će se upetljati i zahtjevne poslove situacije, pa ćete biti rastrzani na više strana i dosta nervozni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh