Svaštara

Uporedni horoskop: Blizanci i Vodolija – Savršena veza

Blizanac i Vodolija su zaista stvoreni jedno za drugo, s toga ne čudi što je ovo jedna od češćih i uspješnijih astroloških kombinacija.

Horoskop & ljubav - Kurir.rs

Njih dvoje se savršeno razumiju, oboje su komunikativni, optimistični i znatiželjni pa im nikad ne nedostaje uzbuđenja ni tema za razgovor. I jedan i drugi znaju kako da zadrže partnerovu pažnju, što je samo plus ovoj vezi jer i Blizanac i Vodolija lako gube interes i skloni su da odustanu kad im neko dosadi. Oboje vole da se osjećaju slobodno i nesputano, a budući da su tolerantni, neće gnjaviti partnera s ispadima ljubomore i sumnjičavosti. Zajednički izlasci, druženje s brojnim zanimljivim ljudima i sklapanje novih poznanstava u kojem oboje uživaju dodatno će učvrstiti ovaj odnos i učiniti ga otpornim na sve probleme.

Najbolji aspekt odnosa: Razumiju se, uvažavaju i cijene, te u svemu jedno drugom pružaju podršku. Čim se upoznaju, pitat će se kako su uopšte mogli jedno bez drugog, a njihova zajednica pružit će im sve što traže od veze, prenosi “Besnopile“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh