Svaštara

Veliki sedmični horoskop (od 25. do 31. maja 2020)

Sedmični horoskop..

Horoskop - Vesti.rs

Ovan
Očekuje vas sedmica tokom koje ćete imati mogućnost da ostvarite svoje poslovne planove. Nova ljubav vam dolazi ako ste slobodni. Zauzeti Ovnovi uživaju u vezi sa partnerom. Na polju zdravlja vam slijedi faza u kojoj vam se mogu vratiti srčani problemi koje imate od ranije. Posavjetujte se sa ljekarom, piše “Krstarica“.

Bik
Pred vama je sedmica koja vam donosi pozitivna rješenja na polju privatnog posla. Ako ste riješili da se vratite bivšoj ljubavi, u ovom periodu ćete uspjeti da obnovite tu vezu. Na polju zdravlja vam slijede manji problemi koji potiču od loših navika u ishrani. Moguće je da ćete biti skloni gojaznosti u narednom periodu.

Blizanci
Očekuje vas period u kojem ćete željeti da mijenjate posao. Nov razgovor vas i vodi do nove prilike za promjenu. Na polju ljubavi vam slijedi dobar period za odnos sa voljenom osobom. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas faza koja donosi mogućnost za rješavanje problema. Prijat će vam da budete aktivniji.

Rak
Finansije vam idu nabolje i veoma ste zadovoljni zbog toga. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu na polju ljubavi praviti ozbiljnije planove sa emotivnim partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, sprema vam se faza u kojoj ćete biti skloni manjim problemima sa zubima. Posjetite stomatologa.

Lav
Očekuje vas period koji vam donosi manje nestabilnosti i promene na poslovnom polju. Moguće je da osećate da ste nekako nesigurni u sebe. Na polju ljubavi imate probleme sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće su česte glavobolje i nervoza koja vas gotovo svakodnevno prati.

Djevica
Pred vama je period koji vam donosi manje probleme na polju posla. Nemate povjerenje u ljude sa kojima sarađujete. Na polju ljubavi vam slijedi romantična faza sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni manjim hormonalnim smetnjama pa povedite računa o tome.

Vaga
Kada je u pitanju posao, sve vam ide po planu i možete da očekujete dobru sedmicu. Kada je u pitanju ljubav, slijedi vam faza u kojoj ćete u ljubavi imati zanimljiva dešavanja sa nekim od prijatelja. Na polju zdravlja vam slijedi period u kojem ćete se osjećati dobro. Zadovoljni ste na svim poljima sada.

Škorpija
Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite svoje ambicije. Spremni ste da napravite konkretne korake kako bi bili zadovoljni i sretni u ljubavi i imate ozbiljne planove za voljenu osobu. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati manje probleme sa kostima ili reumom, pa povedite računa o tome.

Strijelac
Pred vama je period koji vam donosi pozitivne okolnosti i dobra rješenja na polju posla. Kada je u pitanju ljubav, koristite prilike koje imate za flert i zadovoljni ste zbog toga. Na polju zdravlja vam slijedi period koji će vam donijeti manje probleme sa jetrom pa o tome treba da povedete više računa.

Jarac
Možete da očekujete da će vam se isplatiti ulaganja koja budete sada napravili. Na ljubavnom polju zahtjevate maksimalnu privrženost od strane voljene osobe i posvećeni ste joj. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da očekujete veće probleme. Prijaće vam da se bavite sportom u narednom periodu.

Vodolija
Možete da očekujete novu poslovnu ponudu i priliku za saradnju na ovom polju. Pred vama je period u kojem ćete u ljubavi biti spremni na ozbiljnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje, slijedi vam period koji može da vam donese manje probleme sa kožom. Posavjetujte se sa dermatologom.

Ribe
Pred vama je period koji donosi poslovne promjene. Moguće je da ćete morati da ulažete mnogo energije za posao. Očekuje vas ljubavna stagnacija koja vam unosi osjećaj nezadovoljstva. Na polju zdravlja vam slijedi period u kojem ćete imati sklonost ka manjim upalama. Posavjetujte se sa ljekarom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh