Svaštara

Postali ste roditelj i intimni odnosi su pali u zaborav: Ovo su trikovi kako da i dalje održite strast u spavaćoj sobi

Ne predajite se.

ljubavni par- slobodna bosna

Kada dobijete dijete, veza za partnerom pada u drugi plan, a novi član porodice dobija kompletnu pažnju. I ako ponekad nađete vremena za vas, možda tada niste raspoloženi ili nemate snage da se jedno drugom kvalitetno posvetite.

Vaš se*sualni život počinje da pati, jer svaki put kada poželite da budete intimniji sa partnerom, dete počne da plače. Može proći i do nekoliko godina dok dete ne prespava celu noć.

To može biti izrazito frustrirajuće za obe strane u odnosu – biti dobar roditelj i imati vreme za sebe i svog partnera. Zato vam u nastavku donosimo nekoliko saveta kako da vratite intimu u vašu životnu rutinu nakon što ste postali roditelji.

Noćni život
Kada deca spavaju tokom noći, odlična je prilika za intimne trenutke sa partnerom. Morate postaviti pravila za dete i pridržavati ih se, zbog sebe i deteta, prenosi srbijadanas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh