Svaštara

Vaspitačica (20) je ušla u sobu dječaka (13) kojeg je čuvala: Poslije godinu dana otkriveno je šta se desilo

Inače, oboje su živeli u istom kraju i poznavali su se i prije nego što je sve počelo.

Vaspitačica Lea - Twitter

Vaspitačica Lea Kordis (20) osuđena je na dvije godine zatvora jer je imala odnos sa dječakom od 13 godina i rodila njegovo dijete.

Kako je navedeno tokom suđenja, djevojka je imala odnose sa maloljetnikom najmanje pet puta i to dok je bila agnažovana da ga čuva.

U početku je poricala da se išta dogodilo, a kada je DNK test potvrdio da je on otac djeteta, tvrdila je da ju je silovao.
Kako prenosi “Metro”, Lea je prvi put zavela dječaka u januaru 2017. godine, kada je ušla u njegovu sobu gde je igrao igrice. Zagrlila ga je i poljubila, a onda mu skinula pantalone i molila ga da imaju odnos, rekao je sudija tokom procesa, prenosi “Espreso“.

Tako je sve počelo, a nastavili su da imaju odnose, koje je Lea krila od svog muža, sve dok nije rodila dijete, a i onda je njen suprug vjerovao da je on otac.

Tokom suđenja navedeno je da ona nije pokazala ni malo kajanja zbog svojih postupaka, kao i da je dječaku slala poruke sa komplimentima, kao i da mu je davala novac za grickalice.

Inače, oboje su živjeli u istom kraju i poznavali su se i prije nego što je sve počelo. Sve je otkriveno u julu 2018. godine, kada je majka dečaka posumnjala da se dešava nešto neobično i kontaktirala policiju.
Vaspitačica je sve demantovala u početku, ali je DNK test otkrio istinu. Dijete koje je rodila odvela je socijalna služba, iako se otac tome protivio.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh