Svaštara

Majka se probudila usred noći i vidjela crvenu fleku: Otišla je u kćerkinu sobu i tamo zatekla urnebesnu scenu

Jedna devojčica uspjela je da za samo 20 minuta napravio haos u cijeloj kući i to uz pomoć maminog karmina.

Karmin po sobi - Twitter

Harper Kuk ušunjala se u maminu spavaću sobu dok je spavala i krišom uzela njen crveni karmin.

Odlučila je da ga isproba.

Nažalost, nije to uradila samo na svom licu, koje je cijelo ofarbala u crveno, već i širom kuće – na zidovima, stepenicama, krevecu, tepihu…

Kada je njena mama Kjara ustala usred noći kako bi otišla u toalet, primjetila je crvene tragove i nije u prvi mah shvatila o čemu se radi, sve dok nije vidjela karmin.

Objavila je snimak koji pokazuje sav nered koji je djevojčica ostavila, kao i njenu potpuno crvenu facu. Majka je rekla da je njena kćerka bila ponosna na to kako izgleda, kako je rekla, “predivno, kao klovn”.

Kada sam vidjela haos koji sam napravila, bila sam prvo bijesna, ali mi je poslije bilo sve teže da se ljutim jer je situacija bila i više nego smiješna, posebno ona, sa licem koje je bilo potpuno obojeno u crveno. Shvatila sam da je sav haos napravila za samo 20 minuta – ispričala je majka, prenosi “Hayat“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh