Svaštara

Blizanci – mjesečni horoskop za juni 2020. godine

Šta očekuje horoskopski znak Blizanci u junu mjesecu po astrologiji.

Djevojka - PopSci.com

POSAO

Vaši poslovni planovi konačno kreću u realizaciju poslije nekog vremena problema i zastoja. Sumnja i nezadovoljstvo isčezavaju već na početku mjeseca, a vi krećete u nove poslovne poduhvate puni nade i optimizma. Od 10 maja možete sklopiti vrlo unosan posao. Sve poslovne odluke u ovom periodu pokazat će se kao dobre kasnije. Imate pomoć i dobar savjet bliskog prijatelja. Od sredine mjeseca vodit ćete unutrašnje borbe i primat ćete davati materijalnom. Nemojte insistirati samo na zaradi, povedite računa o tome da vaše poslovanje prati stabilan i dugoročan uspjeh. Kraj mjeseca dočekat ćete vrlo zadovoljni postignutim rezultatima, piše “Besno pile“.

LJUBAV

Početak mjeseca donosi vam opterećenje proslim ljubavnim događajima. Vrtite u glavi neke stare filmove, ipak nista konkretno ne preduzimate. Bit ćete skloni sumnji, nepovjerenju i depresiji. Na sreću, to je vrlo kratkotrajan period, i već nakon 5 maja vas emotivni život vodi ka stabilizaciji i vedrini. Moguće je poznastvo preko prijatelja sa vrlo veselom i šarmantnom osobom koja će vam potpuno okupirati pažnju. Sredinom mjeseca ste sretni. Sijate. Lako komunicirate i sklapate nova poznanstva. Ako ste u braku, možete imati problema sa djecom početkom mjeseca. Pokušat ćete da odolite izazovu da uđete u strašnu tajnu vezu krajem mjeseca, ako ste zauzeti. Međutim, privlačnost i izazov biće isuviše jaki. Ostanite na zemlji.

ZDRAVLJE

Moguće je aktiviranje hroničnih zdravstvenih problema. Nemojte pušiti. Više se šetajte na svježem vazduhu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh