Svaštara

Sarajevo, Sarajevo, šeher Bosno volim te: Kako Afrikanka pjeva Halidov hit?

Sarajevo, Sarajevo šeher Bosno volim te…, pozdravi mi majku staru, lijepu Azru u beharu…

Afrikanka, Halid - Tik Tok

Ovi stihovi popularnog hita Halida Bešlića očito se slušaju i pjevaju diljem svijeta.

Da je to tako dokaz je i popularni video na Tik Toku, a pjesma u izvedbi jedne Afrikanke oduševila je mnoge, prenosi “Radiosarajevo“.

U opisu videa (na njemačkom jeziku), koji je do sada lajkalo više od 22 hiljade korisnika, a komentiralo više od dvije hiljade njiih, stoji da i “Afrikanci ponekad znaju bosanske narodne pjesme”. Kako to zvuči, poslušajte u nastavku:

@nadegemferi

Sarajevo volim Te ##bosna ##bosnien ##sarajevo ##viral ##fyp ##fy ##foryoupage ##volimte ##halidbeslic ##sarajevovolimte ##african ##mixed

♬ Originalton – nadegemferi


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh