Svaštara

Horoskopski znak koji je samosvjestan, ali i uobražen

Svaku pa i najmanju priliku koriste da svima kažu istinu u lice, to im često prelazi u naviku, pa postaju uobraženi.

Djevojka - Astrosudbina.com

Rođeni u ovam znaku imaju veoma dobru moralnu i duhovnu osnovu. Sposobni su za akciju, njihovi vidici su široki i teško im je da se smire na jednom mjestu.

Nikada nisu zadovoljni sobom i stalno idu naprijed. Planove prave prilično grubo i kada dođu do detalja, oni vrlo vješto i brzo uspijevaju da ih riješe. Uspješno rukovode svima akcijama i ne podnose nikakvo improvizovanje u tom pravcu.

Sigurni su u sebe i svoje postupke i ne izbjegavaju da o njima diskutuju. Tada otvoreno istupaju i zato imaju puno prikrivenih neprijatelja.

Svaku pa i najmanju priliku koriste da svima kažu istinu u lice, to im često prelazi u naviku, pa postaju uobraženi.

Veoma su samosvjesni i uvijek misle daleko unaprijed, te stoga često ne mogu da razumiju običan svakodnevni život. Umiju da se rugaju tome, a znaju ponekad i da pretjeruju.

To je STRIJELAC.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh