Svaštara

Matursko večer je otkazano pa je svoju kćerku iznenadio divnim gestom

I dok se još ne zna kada će se đaci vratiti u školske klupe kako u BiH, tako i u svijetu, u SAD u jednoj školi matursko večer već je otkazano. Zbog pandemije otkazano je jedno od najbitnijih večeri srednjoškolaca, kruna njihovog srednjoškolskog obrazovanja.

Otac i kćerka / Screenshot -Twitter

Marli Odžers je mislila da neće ići na matursko večer. Ali potom je na vrhu stepenica u svom domu vidjela poruku svog oca. Poruka je stajala na haljini koju je planirala da nosi za matursko večer, prenosi “Noob“.

– Danas je matursko večer – glasilo je u poruci. “Jedan ples sa tatom? Da li hoćeš da ideš sa mnom?”

Sada viralni video-snimak prikazuje Marli u bijeloj haljini golih leđa kako pleše sa ocem u njihovom domu. “Uspomene koje ćemo njegovati”, napisala je Marlina sestra Natali na Facebooku. “Čak i usred haosa i ludila.”


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh