Svaštara

Horoskop / Predstoje nam burni dani: Kvadrat Marsa i Urana 8. aprila 2020. godine donosi nešto eksplozivno, novo i nemoguće za kontrolisanje

Nastupajući kvadrat Marsa i Urana donosi neočekivane preokrete!

Žena - Astrosudbina.com

U kratkom roku dešavaju nam se aspekti na nebu koji nisu tako česti i ovako jaki.

Uran je već u ‘sukobu’ sa Saturnom, čemu će se pridružiti i Mars i to na dan punog Mjeseca u Vagi, osmog aprila.

Taj kvadrat donosi nešto eksplozivno, novo i nemoguće za kontrolisanje. U zavisnosti od pozicija u natalnoj karti možete očekivati nagle svađe zbog nekih uvjerenja kojima je potrebna promjena, nalet jakog libida, ishitrene poteze kojima je podloga neka potreba za oslobađanjem, kao i sve situacije u kojima se osjećate kao najveći čudak.

Sve ove događaje nosi Venera i njen položaj tako da nas u startu očekuje neka dvojnost, površni pristup i naizgled lakoća koja će se pretvoriti kroz nekoliko dana u jaku potrebu za pripadanjem i dubljim emotivnim vezivanjem.

Pripazite se, kvadrat Marsa i Urana donosi i potrebu da započnemo mnogo toga, ali da se kraj tome ne nazire. Pa, ako ste riješeni da krenete u nešto novo, budite istrajni, piše “Svet poznatih“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh