Svaštara

Za sedam dana kilogrami počinju da se tope: Zvanično najbolja dijeta na svijetu

Ovaj način ishrane garantuje najbolje rezultate

No image - Haber.ba

Ova dijeta i način ishrane su proglašeni za jedan od najboljih. Prema rečima nutricionista ispunjava sve uslove, kilogrami se tope, a zdravlje nije ugroženo ni na koji način, kao što je to slučaj sa rigoroznim dijetama.

Reč je o mediteranskoj ishrani koja telu obezbeđuje sve neophodne elemente, a ujedno topi kilograme neverovatnom brzinom.

Dijeta je efikasna za gubitak kilograma, ali i kao prevencija od kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa i Alzheimerove bolesti. Ovaj način ishrane ne zahteva brojanje kalorija, već konzumiranje određene grupe namirnica.

Dozvoljene namirnice su: povrće, voće, žitarice, mahunarke, orasi, masline, maslinovo ulje. Meso se izbacuje iz ishrane, a umesto njega se jedu morski plodovi. Dozvoljen je unos i jaja, kao i mlečnih proizvoda, ali sa malim procentom masti,piše Stil

Ova dijeta omogućava gubitak kilograma postepeno i na potpuno zdrav način, pa se oni neće vratiti vremenom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh