Svaštara

Sedmični ljubavni horoskop do 10. marta 2020. godine: Ovna očekuje ljubavna harmonija, a Lav previše rizikuje

Sedmični horoskop za ljubav – koga čeka nova ljubav, a ko rizikuje preljubu…

No image - Haber.ba

Polako se približavamo proljetnoj ravnodnevici, magičnim danima kada se bude emocije, ljubavi, želje i novi snovi, ali neki znakovi će još biti vođeni uticajem retrogradnog Merkura i mračnog susreta Venere i Saturna, piše “Lovesensa“.

Period procvata ljubavi je na pomolu, ali aspekti planeta mogu biti rizični i za novonastale veze, stare ljubavi i usamljene duše.

Saznajte šta vam prva sedmica u martu donosi na polje romantike i strasti!

OVAN

Zauzeti Ovnovi ove sedmice uživaju i mirnom i harmoničnom ljubavnom odnosu. Period igrica, previranja i rasprava je iza vas i sada želite da uživate pored partnera. Samo vas dvoje, okruženi energijom ljubavi. Slobodni Ovnovi su optimistični i osjećaju da će im se uskoro ljubavne želje ostvariti. Ako putujete, moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu iz druge zemlje.

BIK

Tajanstveni Bikovi kreiraju romantičan plan pun strasti koji sa sobom nosi veću dozi rizika. Moguće je da ćete se prepustiti tajanstvenoj ili zabranjenoj ljubavi, ali budite svjesni da vaše srce može da ispašta. ovo poznanstvo će se dogoditi preko najbloižih prijatelja. Ako ste u vezi, očekuje vas prijatan razvoj emotivnog odnosa.

BLIZANCI

Velika napetost na privatnom planu. Partner vidi samo svoje potrebe i potrudiće se manipulativnim tehnikama od sebe da napravi žrtvu. Imate osjećaj kao da vam puca led pod nogama i da će još jedna rasprava potpuno razoriti vaš odnos. Samo ozbiljnim i iskrneim razgovorom možete smiriti strasti. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa prijatnim kolegom sa posla. Rađaju se nove varnice.

RAK

Nova ljubavna veza i povoljna emotivna situacija, nježnim rakovima donijet će svježu i nadahnjujuću energiju u život. Zauzeti pripadnici ovog znaka pomalo su ušli u monotoniju sa partnerom i imaće osjećaj kao da se svaki dan ponavlja, sve je isto. Pokušajte da imate zajedničke zabavne i opuštajuće aktivnosti. Ova kriza je prolazna.

LAV

Lavovima je ljubav ove sedmice u centru pažnje, pa će mnogi započeti novu romantičnu vezu. Oni koji su u vezi željeće da dominiraju i vladaju nad partnerom, ali to samo kod druge strane može izazvati nezadovoljstvo i udaljenost. Postoji rizik od preljube.

DJEVICA

Zvijezde vam šalju talas pozitivne ljubavne energije. Ako ste prebrodili krizu u vezi, sada vas očekuje prijatan i mirna period. Riješit ćete sve što vas je opterećivalo i napokon ćete uspjeti sa partnerom da pronađete zajednički jezik i magičnu nit ljubavi. Slobodne Djevice imaju veliku šansu da se zaljube. To će biti prava mladalačka ljubav.

VAGA

Retrogradni Merkur je ugrozio polje vaše ljubavi, ali kako se on polako približava diektnom hodu, tako se i vaša burna romansa stišava. Želite da u vezi nadoknadite propušteno, pa će mnogi u emotivni odnos uneti dozu romantike kroz razna iznenađenja. Ako ste slobodni, očekuje vas period druženja i zabave, ali i velikih prilika za ljubav iz mašte.

ŠKORPIJA

Škorpije koje su nedavno preikinule jednu vezu, sada imaju priliku da uživaju u slobodu, ali jedan susret mijenja njihove planove. Tokom marta bićete vrlo zaljubljivi, zavodljivi i raspoloženi za nove ljubavi. Uživajte u svakom novom trenutku koji život donosi. Ako ste u vezi, očekuje vas više razumijevanja, emocija i romantike.

STRIJELAC

Strijelčevi će ove sedmice biti aktivni u potrazi za zabavom, pa bi se neki mogli zaljubiti, započeti novu emotivnu vezu, ili se upustiti u neku kratku avanturu. Zauzeti mogu osjećati povremene tenzije na privatnom planu, pa je moguće da u vezi sa partnerom bude nekih trzavica.

JARAC

Jarčevi ove sedmice mogu pokazitvati veći interes za emotivne događaje, pa bi se nekim slobodnim pripadnicima znaka moglo desiti značajno poznanstvo. Zauzeti Jarčevi sa partnerom će ostvariti bolju komunikaciju i razumijevanje, a moguće je postići i neki dogovor.

VODOLIJA

Vodolije će ove sedmice biti manje tolerantne prema partnerovom ponašanju. Slobodni neće više imati tako povoljnu situaciju na ljubavnom planu da nekoga upoznaju ili započnu novu vezu, ali bi se nekima mogla dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla.

RIBE

Ribama ove sedmice postaje sve zanimljivije na ljubavnom planu. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube ili započnu novu vezu, dok će zauzeti u svoju vezu unositi poztivne emocije i više će se truditi oko partnera.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh