Svaštara

HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2020. GODINE – RAK, LAV I DJEVICA

Astro prognoza za Raka, Lava i Djevicu za proljeće 2020. godine!

Horoskop - Banjaluka.com

Proljeće u 2020. godini ne donosi značajne turbulencije, ali neke planete uspjet će da probude u nama skrivene potencijale i talente, piše “Lovesensa“.

Na proljeće nas očekuju dva važna tranzita, a to su Saturn u znaku Vodolije 21. marta 2020. godine i prva konjukcija Jupitera i Plutona u ovoj godini dogodit će se 4. aprila.

U martu Saturn iz svog matičnog znaka Jarca prelazi u znak Vodolije, a sedam sedmica kasnije kreće retrogradnim putem. Saturn u Vodoliji podrazumijeva testiranje granica i uspostavljanje određenih pravila u svom životu. Odgovornost i odlučnost postaju jače strane, zato je ovaj period idelan za napredak u karijeri.

Jupiter i Saturn udruže snage na svakih 3 godina, a to će se dogoditi nekoliko puta u 2020. godini, a prvi put 4. aprila. Ovaj tranzit donosi realističan pogled na život i nove ciljeve. Napokon ćete znati šta zaista želite od svog života.

Evo kakvo proljeće očekuje rođene u znaku Raka, Lava i Djevice:

RAK

Spremni ste da se aktivirate na životnom putovanju i ne morate da puta da razmislite koju strategiju treba da preduzmete. Bez obzira da li se pojavio problem u ljubavnom odnosu, porodici ili na poslu, vi sve teškoće olako rješavate. Umorni ste od čekanja da se nešto promijeni i od zahtjeva okruženja. Sada preuzimate stvari u svoje ruke. Proljeće 2020. godine biće i pomalo naporne za Rakove, jer će konstantno biti zauzeti raznim obavezama. Ali trud će se itekako isplatiti.

LAV

Pomiješana osjećanja i strah od promjena su ono što otežava svakom Lavu ovo proljeće. Raspoloženje vam opada i raste, imate talase tuge i sreće, a sve to zadaje probleme na profesionalnom i ljubavnom polju. Ipak, mudri Lavovi uspjet će da prevaziđu ovu krizu i da se uzdignu iznad cijele situacije. Poslušajte savjet bliskih prijatelja, moguće je da vam je potrebna promjena. Pokušajte da korigujete kod sebe sve što vas blokira na putu ka sreći.

DJEVICA

Očekuju vas velike promjene ovog proleća drage Device. Ne brinite – sve su POZITIVNE. Proljeće vam donosi novu, osvežvajuću energiju i zračićete divnim vibracijama. Zablistat ćete na privatnom i poslovnom planu, a naročito do izražaja dolazi vaša kreativnost i dinamičnost. Vjerujte u sebe i uspjeh je pred vama. Jedino upozorenje za ovo proljeće jeste da tokom marta malo pripazite na finansije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh