Svaštara

Španska Voditeljica objavila ratnu sliku iz BiH: Da, to sam ja kao studentica

ŠPANJOLSKA televizijska voditeljica Emma Garcia na Instagramu je objavila fotografiju iz mlađih dana, kad je kao ratna reporterka boravila u Bosni i Hercegovini.

Na fotografiju koju je podijelila sa svojih više od 380 tisuća fanova vidi se kako sjedi na transporteru mirovnih snaga UN-a. “Da, to sam ja. Studentica koja ispunjava svoj san da postane ratna reporterka. Dva puta sam bila u BiH… tad me život vodio kroz neke druge krajeve i tjerao na drugačije rizike”, napisala je uz fotografiju, prenosi index.

46-godišnja voditeljica novinarsku karijeru počela je upravo kao razna izvjestiteljica iz BiH gdje je, kako je navela, bila u dva navrata. Trenutno radi za televizijsku stanicu Telecinco, gdje vodi emisiju Viva la vida.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh