Svaštara

Horoskopski znakovi koji preziru naređivanje

Ne mogu da se kontrolišu.

Ljutnja - Znet.hr

Sljedeća tri horoskopska znaka su prepoznatljiva po svojim “nastupima” i teškoj kontroli emocija.

Ovan

Kao pravi znak Zodijaka, vatreni Ovan je spreman da se sa svima obračuna – ukoliko je on u pravu, a u većini slučajeva smatra da jeste.

Zato, ako pokušate da mu naredite nešto, posebno ako se to kosi sa njegovim životnim principima, Ovan će vam u biti pokazati svoje rogove. Bijes će eskalirati u svađu koja će se loše završiti po sve. Često je spreman da iz inata uradi neke stvari, za koje je duboko u sebi svjestan da su pogrešne.

Bik

Mnogo staloženiji i promišljeniji od vatrenog Ovna, Bik će spremno izložiti svoje ideje i prezentovati ih na najuvjerljiviji način – tako da će vas ubijediti da ima sva znanja svijeta. Zbog prirodne proniciljivosti i mirnoće, odlično opaža svijet oko sebe i štiti se od svih uticaja sa strane.

Iako je odličan u poslu i uspijeva da sakrije svoju svojeglavost, istina je da je za blisko okruženje veoma teška osoba, te sa njima uvijek morate da vodite računa kako razgovarate.

Lav

Lavovi su rođene vođe koje obožavaju da naređuju. Riječ hijerarhija za njih ne postoji, te ako nisu glavni radije će se skloniti sa strane i pronaći svoj čopor koji će voditi.

Ne trpe nijedan oblik manipulacija i poniženja, ali isto tako ni savjete od drugih ljudi. Previše su ponosni da biste im vi govorili šta treba da rade, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh