Svaštara

Četiri horoskopska znaka kojima će 2020. biti godina drastičnih promjena

Mnogo noviteta u novoj godini posebno će osjetiti četiri horoskopska znaka.

Sreća - Hopeforwomenmag.com

Djevica

Za Djevicu će 2020. godina biti godina promjena na ljubavnom planu. Nakon što duže vrijeme nisu imali sreće u ljubavi, sljedeće godine sve kreće nabolje. Konačno će upoznati veliku ljubav i stvari će postati ozbiljne, toliko da bi na kraju godine mogla da padne i bračna ponuda.

Bik

Kod Bika će u 2020. karijera krenuti nabolje. Naporan rad prethodnih godina konačno će se isplatiti i osobe rođene u znaku Bika i finansijski će osjetiti da im se isplatila tolika borba. Možda će početak godine biti još malo neizvjestan, ali to će se brzo promijeniti, piše “24sata“.

Škorpija

Za Škorpije će 2020. godina biti prilično uspješna. Posebno kad je riječ o poslu i finansijama. Naime, zvijezde će biti jako naklonjene Škorpijama i karma će napokon biti na njihovoj strani.

Strijelac

I Strijelce očekuje puno dobrih promjena sljedeće godine. Sa dobro promišljenim odlukama Strijelci će napokon uspjeti da prebrode loš poslovni period. Posebno će u ljubavi imati puno uspjeha. Naime, osobe rođene u znaku Strijelca napokon su spremne da se otvore i prepuste promjenama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh