Svaštara

‘Imam dvoje djece i da, pušim marihuanu svaki dan – lakše je, savjetovala bih svima’

Marihuana mi je jako puno pomogla, pogotovo kada je u pitanju moje majčinstvo. Nikada nisam bila previše strpljiva sa svojom djecom, a ‘trava’ me zapravo čini boljom mamom, rekla je.

caitlinfladager_Facebook

Niko se ne čudi kada mame uživaju u vinu svaki dan nakon što djecu spreme u krevet, ali se namršte kada im kažem da ja zapalim ‘travu’, to izaziva veliki šok, kaže majka dvoje djece Caitlin Fladager iz Vancouvera u Kanadi.

Dodaje da je odlučila javno progovoriti o tome kako bi podigla svijest i ljudima objasnila da marihuana nije najveće zlo, kako mnogi vjeruju.

POGLEDAJTE VIDEO o legalizaciji marihuane u Kanadi:

https://www.24sata.hr/lifestyle/imam-dvoje-djece-i-da-pusim-marihuanu-svaki-dan-lakse-je-661163?fbclid=IwAR3yyFBUIvPvQCPTO0Pk3AqSr0qjO02L1E1tPRR-HyotOosp5sqxx5Ms7IE

– Jednostavno osjećam da ljudi ne razgovaraju dovoljno o tome. Meni je marihuana jako puno pomogla, pogotovo kada je u pitanju moje majčinstvo. Nikada nisam bila previše strpljiva sa svojom djecom, a ‘trava’ me zapravo čini boljom mamom. Nakon što navečer zapalim, brzo zaspem i probudim se odmorna, a mozak mi je bistriji. Da, imam dvoje djece i da, pušim svaki dan – ispričala je.

Ona smatra da je sasvim u redu zapaliti nakon što djeca odu na spavanje i priznaje kako to prakticira baš svaki dan. Kaže da je patila od anksioznosti i da joj se zahvaljujući ‘travi’ stanje poboljšalo. Uspjela je dobiti i nekoliko kilograma nakon što je dugo bila previše mršava, čak na granici da se ozbiljno razboli.

– Sada imam najzdraviju težinu u životu. U redu je zapaliti i ako vam to pomogne da se izvučete od lijekova. Uspjela sam potpuno prestati uzimati antidepresive – dodala je.

Otkrila je i da je prije imala problema sa alkoholom, a i sa svojim ponašanjem koje je uslijedilo nakon toga.

Marihuana mi je pomogla da prestanem toliko piti. Iskreno, radije zapalim, više to volim nego popiti nešto. Marihuana je moja čaša vina, moja limenka piva, moje vrijeme za opuštanje. I smatram da i dalje mogu biti super mama iako pušim ‘travu – zaključila je ova majka, a prenosi “lovewhatmatters“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh