Svaštara

Dječaku niko od drugara nije došao na rođendan, a onda je njegov otac napravio čudo

– Moj sin Kade prethodne večeri je organizvao proslavu 11. rođendana. Niko od pozvanih prijatelja nije došao. To boli – napisao je na Twiteru Jason Foster, Kadeov otac, i objavio sliku sina koji je ipak s osmjehom na licu se fotografisao ispred torte.

rođendanska torta- ilustracija

Otac je pokušao da uteši Kadea, pa je svoje prijatelje na Twiteru zamolio da mu “pokažu malo ljubavi i napišu rođendansku čestitku”.

Objava je postala popularna i Jason se nije nadao da će njegovom sinu sretan rođendan poželjeti neke od najvećih zvijezda našeg doba.

Naime, Foster je tagovao hokejaški klub “Toronto Maple Leafs”, kao i hokejaše koji su njegovom sinu uzori i čestitke su ubrzo počele da stižu i od filmskih zvijezda.

Kadeu su 11. rođendan, između ostalih, čestitali glumac Ben Stiler, kanadski premijer Justin Trudo, igrači njegovog omiljenog hokejaškog kluba i još mnogo ljudi.

Ne možemo da shvatimo šta se danas dogodilo. Kade i ostatak porodice su zadivljeni. Svakome ko je poslao Kadeu poruku – hvala od srca. On je nevjerovatan sin i ovaj dan nikad neće zaboraviti – dodao je kasnije ponosni otac koji nije ni sanjao da će toliko ljudi čestitati rođendan sinu, prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh