Svaštara

Postoje jednostavni načini kako bi lošu karmu mogli da pretvorite u pozitivnu

Bez obzira kakvu ste karmu doneli u ovaj život, možete to promeniti. Evo i kako:

Usamljena žena / Ilustracija - Zenskikutak.rs

Činite dobra dela; Ovo je najlakši i najbolji način stvaranja dobre karme… Ako širite pozitivnu energiju, primićete tu istu pozitivnu energiju natrag, možda ne odmah, ali sigurno kad vam bude najviše trebalo.

Pomagati možete na puno načina, od pomoći starijoj osobi da pređe ulicu, davanju sirotinji, pomaganju beskućnika, učestvovanju u humanitarnim akcijama, itd… dajte i dobićete. Vodite svoj spiritualni dnevnik; Svaki put se nagradite za pobedu nad svojim slabostima i za dobre odluke i istrajnost u odluci.

Promenite nešto u svom životu, naučite nešto novo, upoznajte nove ljude; Ako posećujete ista mesta svaki dan, vidite iste ljude i činite iste stvari i ako primećujete da imate “lošu sreću”, stalno privlačite slične ljude i ponavljaju vam se slični ili čak isti neželjeni događaji… promenite stvari.

Univerzum vam možda pokušava pokazati postoji li nešto što biste trebali prestati činiti, ili da postoji nešto drugo s čime biste trebali započeti. Opraštajte, stalno…; Opraštajte drugima, ali ne zaboravite oprostiti i sebi.

Teret krivice, srama i straha, može blokirati sve vaše napore u duhovnom rastu. Praksa praštanja ima dvostruki efekat po pitanju karme. Vi ne samo da stvarate dobru karmu za sebe nego možete pomoći i drugoj osobi da se oslobodi negativne karme.

Praktikujte duhovnu higijenu, molitvu, meditaciju, zdrav način života, feng shui; Mentalna, psihička, duševna i fizička zagađenja, kao i zagađen prostor oko vas u vaš život unose nered na svim razinama, zato redovno praktikujte metode duhovne higijene.

Feng shui (ima i drugih metoda koje deluju slično) izbacuje negativnost iz vaših prostora, stvarajući prostor za protok pozitivne energije kroz vaš dom, a i unutar sebe, pomažući vašoj karmi da se poboljša. Pomažu i sve druge metode čišćenja,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh