Svaštara

Nikako ih ne slušajte: 5 znakova Zodijaka koji su najgori u davanju savjeta

Namjere su im obično dobre…

Horoskop - Aura.ba

Od svih 12 znakova zodijaka, ovih 5 je najgore u davanju savjeta.

Ribe
Savjete koje daju temelje na vlastitom iskustvu i problemima, a ne na zdravom razumu. U životu se vode osjećanjima i misle da su i svi ostali takvi. Ipak, ponekad im se omakne i neki dobar i koristan savjet, prenosi “Srbija Danas“.

Ovan
Osobe rođene u znaku Ovna obično nemaju dovoljno strpljenja za tuđe probleme. Oni najčešće kažu prvo što im padne na pamet i vole sve na brzinu.

Škorpija
Osobe rođene u ovom znaku teško mogu biti objektivne kada od njih savjet zatraži bliska osoba i ne vode se logikom, već emocijama.

Strijelac
Osobe rođene u ovom znaku obično znaju svašta o svemu, što je dobra stvar, dok s druge strane ni za šta nisu stručnjaci. Imaju mišljenje o svemu, od mode do politike. Zato su i njihovi savjeti utemeljeni na njihovim čvrstim vjerovanjima i samim tim nisu ni dobri. Zanimljivo je – nijedan Strijelac ne bi poslušao vaš savjet.

Vodolija
Sklone su davanju nasumičnih savjeta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh