Svaštara

Pronašao psa nakon skoro četiri godine: Video prvog susreta rasplakao mnoge

Kanađanin Majk Plas (Mike) pronašao je ljubimca, psa Džeka (Jack), kojeg je izgubio prije skoro četiri godine.

Vlasnik i pas - Facebook

Snimak njihovog prvog susreta poslije toliko vremena postao je viralan na društvenim mrežama, a mnogi su priznali da nisu mogli suzdržati suze dok su gledali video, prenosi “Avaz“.

Džek je skinuo ovratnik i uputio se na malu avanturu. Završio je na cesti, neko ga je pokupio i poveo sa sobom u Vinipeg. Džeka, koji je inače haski, neko je pronašao i odveo u azil, a uposlenici su preko mikročipa pronašli Plasa. Majk je bio na poslu kada je primio poziv iz azila.

Život bez njega nikad nije bio isti i osjećaj povratka Džeka je neobjašnjiv. Nikad ne gubite nadu… Ja nisam ni nakon četiri godine u različitim pokrajinama, a sada ponovo smo zajedno – napisao je Majk, između ostalog, u emotivnoj objavi na Facebooku.

Njihov prvi susret, jako emotivan, snimljen je, a video je pogledalo skoro dva i po miliona ljudi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh