Svaštara

Djeluju otvoreno, ali osobe u horoskopskim znacima Škorpije, Jarca i Vodolije nikad nećeš skroz upoznati

Zatvoreniji su nego što djeluju…

Horoskop - Kolektiv.me

Neke osobe možete čitati kao otvorenu knjigu, a neke su toliko misteriozne da se zapitate znate li im uopšte pravo ime, piše “Srbija danas“.

Iako će ti se nekada činiti da ih znaš bolje od njih samih, kada se više zadubiš u suštinu, shvatit ćeš da osobe rođene u ova tri horoskopska znaka nikada nećeš u potpunosti upoznati.

Škorpija

Škorpije nikome ne vjeruju i to je najveći razlog njihove misterioznosti. Nikada ne otkrivaju sve o sebi, zbog straha od izdaje, i smatraju da u tome leži njihova moć. Ipak, ako upoznaju osobu za koju smatraju da je njihova srodna duša, postoji velika mogućnost da će se otvoriti gotovo u potpunosti.

Jarac

Jarčevi oko sebe grade nevidljiv zid, jer većinu ljudi smatraju neprijateljima i po tome su poznati. Oni, baš poput Škorpije, smatraju da je njihova moć u misterioznosti, pa se radije nikome ne povjeravaju, čak ni ako su se uvjerili da mogu da vjeruju određenoj osobi.

Vodolija

Vodolije vole da tjeraju druge da se potrude da saznaju što ih zanima. Iako neke to živcira, većina to smatra njihovim šarmom. Oni su veliki ljubitelji samoće i velika društva im ne predstavljaju zadovoljstvo, pa su zapravo sami sebi najbolji prijatelji, jer su jedino u sebe potpuno sigurni, što i nije loša osobina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh