Svaštara

Horoskop za vikend: Mars i Venera stvaraju novi život – Kako će nam promijeniti sudbinu

Horoskop za vikend – nedjelja je sjajna za nove početke!

Horoskop - Zenski.ba

Petak će obilježiti mlad Mjesec u Djevici. Budući da je to drugi mlad Mjesec u ovom mjesecu, naziva se još i crnim Mjesecom i smatra da ima dodatne moći kada je riječ o manifestovanju onoga što želimo u narednim mjesecima, objašnjava Gregory Scott. “Sada zaista možete posijati čudesno sijeme namjera.”

Mjesec je u konjunkciji sa Suncem, a u Djevici su i Mars i Venera. “Ovo je posebno vrijeme jer Mars i Venera stvaraju novi život” – sada su zajedno i donose novi početak, nešto što će imati vlastiti život. Manifestujte identitet kakav želite krairati u budućnosti, način života koji želite ostvariti. “Sve dok možete zamišljati, petak je čaroban dan i bilo bi mudro iskoristiti ga da manifestaciju svojih nada i snova”, savjetuje astrolog.

Mjesec u subotu mijenja znak i ulazi u Vagu i opoziciju sa Kironom u Ovnu. Vaga je sklona kompromisu i dobro se slaže sa drugima, zato vikend donosi veliki osjećaj opuštanja. Subota je sjajna za punjenje baterija zabavljajući se u društvu drugih ljudi.

U nedjelju, prvog dana septembra, Merkur i Venera u Djevici u trigonu su sa Uranom u Biku i Saturnom u Jarcu. Razmišljate o mnoštvu informacija koje ste dobili i analizirate ih želeći umanjiti haos, želite da je ono što volite, koga volite i način na koji volite odgovarajuće i ima smisla i pokušavati izgraditi nešto solidno i sigurno.

Mjesec u Vagi i dalje je u opoziciji sa Kironom, ali je i u se*stilu sa planetom sreće Jupiterom u Strijelcu. U nedjelju, kao prvi dan novog mjeseca, počinjete da primate prvi “download” nedavnog crnog Mjeseca o tome kako da izgradite novi život. Dobit ćete ideje i vizije novih prilika, prijateljstava, veza ili će vam prilike doći putem vaših prijatelja.

Iako većini neradan dan, nedjelja je sjajna za započinjanje nove poslovne obaveze, potpisivanje ugovora, pokretanje partnerstva – za novi posao koji će promeniti kvalitet vašeg života, vašu rutinu, i to je prvi korak da dođete do onoga što želite ostvariti, piše “Sensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh