Svaštara

Ovnovi danas postaju “lak plijen”, Blizanci “vade fleke” kod partnera, a Škorpije flertuju na svakom koraku

Šta su vama zvijezde pripremile za danas?

Tužna žena - Twitter

OVAN

Moguća kritika od strane nadređene osobe. Danas možete dobiti prijedlog o nekom novom poslovnom projektu o kome bi vrijedelo razmisliti. Ipak, ne žurite sa odlučivanjem. Neko preuzima inicijativu i pokušava da vam pokaže svoju zainteresovanost.

BIK

Previše razmišljate danas u nekim situacijama i moguće je da ćete propustiti priliku za dogovor. Vodite računa da ne zaboravite na bitne sastanke koje ste ugovorili u prethodnom periodu. Voljenoj osobi prija vaša inicijativa i angažovanost oko nje. Osjećate se dobro i to se na vama i vidi.

BLIZANCI

Danas imate jedan važan razgovor sa poslovnim partnerom. Pažljivo napravite koncept razgovora da ne biste zaboravili neke bitne činjenice. Ispravite neki manji propust prema voljenoj osobi, posvetite joj se danas. Dobar dan za kontakte sa prijateljima.

RAK

Potrebna vam je ozbiljna priprema za važan sastanak koji imate tokom današnjeg dana. Moguće je da će u sve ovo biti uključen i neko od vaših šefova. Potrudite se da ostavite dobar utisak. Za partnera ćete imati vremena samo u kasnim popodnevnim satima. Posvetite se jedno drugom.

LAV

Pravo je vreme da jednu poslovnu obavezu privedete kraju. Moguće je da će vas drugi ometati svojim primedbama, ali ćete ovo rješavati po kratkom postupku. Veliki planovi za izlaske ili za jedan susret u toku popodnevnih sati. Provešćete se bolje nego što ste se nadali.

DJEVICA

Danas uspijevate da uklopite i neke lične obaveze sa poslovnim. Doduše, biće vam potrebna velika organizovanost, ali stižete na vreme da sve završite. Zauzete Djevice danas neka posvete svu svoju pažnju partneru, jer su neki izuzetno lijepi i strasni trenuci pred vama.

mojastrolog


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh