Svaštara

Horoskop – Sutra je Venera u aspektu sa Neptunom: Očekuje nas neodoljiva harizma i rađanje ljubavi (30. maj 2019.)

Merkur i Venera 30. maja biće u aspektu sa Neptunom! Vreme je za zaljubljivanje, poletnu ljubav, maštu i osluškivanje intuicije…

Horoskop - Balkan Vjesnik

Planete, Merkur i Venera ući će u aspekt sa Neptunom. Merkurova podložnost Neptunu biće varljiva, pa će taj uticaj proizvoditi dosta zbunjenosti. Misli nam lutaju, teže je zadržati fokus. Lakše zalutamo u umu, zapletemo se u vlastite misli ili im izgubimo trag. Skloniji smo izbjeći suočavanje, koristiti se lažima jer mislimo da je to lakši put.

Neptun je mađioničar i iluzionista, pa mu je lako zavarati, ubaciti nas u iluziju. Zato danas provjerujte istinitost važnih informacija, ne dajte da vas zavedu nečije riječi koje možda nisu sasvim iskrene.

Sklonite se od ljudi koji vam crpe energiju. Nemojte biti žrtva izgovorenih riječi.

Pazite da nešto ne izgubite ili ne zaboravite.

Merkur i Neptun mogu naglasiti maštovitost, kreativnost. Pišite, uživajte u dobrom filmu, muzici. Inspiraciju možete pronaći u umjetnosti.

Osluškujte i intuiciju, lakše možemo predosjetiti neke događaje i osjetiti ono što je lažno.

Venera i Neptun stvaraju energiju ljubavne magije. Težimo idealima, priči iz ljubavnih romana, priželjkujemo zaljubljenost, onaj zanos koji nam stvara leptiriće u stomaku. Senzualni smo, dodiri i zagrljaji miluju naše srce.

Možda vas i neko privuče svojom harizmom ili osjetite neobičnu povezanost sa jednom osobom.

Brižni smo prema onima koje volimo, želimo pomoći, udovoljiti.

Sada možete nekog nadahnuti ili iscjeliti svojom ljubavlju i dobrim, nesebičnim namjerama.

Mesec je u Ovnu i tokom prepodnevnih sati ući će u izazovni aspekt sa Saturnom i Plutonom. Osjećanja su pod kontrolom. Možda na površinu izađe neko emocionalno nezadovoljstvo ili nesigurnost koje je povezano sa neiscijeljenim iskustvima iz prošlosti.

Dobar dan za zavođenje, kreativno pisanje, čitanje, za praktikovanje tehnika kojima ćete izoštriti svoju intuiciju i povezati se sa sobom.

Astrolog: Julijana Oremović


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh