Svaštara

Kratak ljubavni horoskop od 1. do 30. juna 2019. godine: Bik će biti očaran i zaljubljen, a Lav skriva osjećanja

Kratak mjesečni ljubavni horoskop – puno slatkih iznanađenja i minimalna razočaranja! Saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka…

Ljubav & horoskop - Banjaluka.com

Ljubavni horoskop od 1. do 30. juna 2019. godine!

OVAN

Nemojte srljati u nečiji zagrljaj samo zato što niste našli nikog boljeg. Zdravije je biti i sam, nego s nekim protiv volje. Šta god se bude događalo oko vas, vi ćete kao odgovor ipak dijeliti osmijeh. Sve će kasnije doći na svoje mjesto.

BIK

Mnogi će ovih dana biti opčinjeni, zaljubljeni i ono što je neptipično za njih, zanemarit će realnost. Ali biće im lijepo. Udvarat ćete se osobi sa kojom radite, a sve bi to moglo biti na granici dobrog izbora. Bolje da se povučete.

BLIZANCI

Shvatit ćete da nemate gdje i da treba prihvatiti stanje kakvo jeste. Biće to zrela odluka sa kojom se treba nositi. Oni koji još traže srodnu dušu, neka izađu bez obzira na sve. Bolje je da upoznajete nove ljude i razmenite ideje.

RAK

Moguće je druženje sa pomalo mističnim ljudima ili na neobičnom mjestu. Biće vam zanimljivo. Naći ćete način da zadržite nečije povjerenje, ali će vas to u isto vrijeme i obavezati. Računajte na to.

LAV

Povlačit ćete se u sebe i skrivati svoja osjećanja, premda vam to neće donijeti zadovoljstvo. Najbolje je biti strpljiv i smanjiti svoja ljubavna očekivanja. Uspjeh će biti i samo izbjegavanje svađe.

DJEVICA

Neki će se okrenuti maštanju ili će aktivirati jednu platonsku ljubav. Potrudit ćete se da budete pristojni i ljubaznim ponašanjem nadilazite prazninu u ljubavnom odnosu. Kada je već tako, najbolje je ne ulaziti u bespotrebne rasprave.

VAGA

Oni u vezama opet nalaze zajednički jezik. Oni koji još traže srodnu dušu vjerovatno će biti meta nečijih udvaranja, a to će im prijati i biće im zabavno. Moguće je da vam se iznenada javi neko sa posla i pozove vas u svojstvu privatnog lica.

ŠKORPIJA

Otvoreni ste za sve ljubavne prilike kojih neće nedostajati. Istovremeno se u vama rađaju posebni se*sualni zahtjevi. Malo ko će moći da vam odoli. Biće strasti, erotike i zadovoljstva. Bićete zaigrani, kreativni i spremni na sve.

STRIJELAC

Izazov društvenosti i zabavljanja biće preveliki da bi se fokusirali na tiho ljubovanje s partnerom. Trebat će vam publika. Ipak, nije isključeno da nastane pravi haos kada pokušate da izrazite ono što osjećate.

JARAC

Osjećat ćete se kao da se ne možete uhvatiti za ništa što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam pokazati način kako bolje izražavati emocije. Rado ćete prihvatiti takav njegov stil.

VODOLIJA

Vaši kontakti oživljavaju. Na žurkama na kojima ćete se zateći biće raznih mogućnosti, ali vi ćete se zabavljati odlično. Moguća su nova poznanstva. Ništa vas ne spriječava da budete ono što jeste.

RIBE

Zbrku koja će nastati u komunikaciji između vas i voljene osobe rješavaćete iskrenim zagrljajima bez riječi. Oni u stabilnim vezama shvatit će da je najbolje jednostavno voljeti bez previše riječi. Samci neka naklonost pokažu djelima, piše “Ehoroskop“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh