Svaštara

Ljubavni horoskop do kraja 2019.: Djevica pronalazi trajnu ljubav, Rak sjedi na dvije stolice, Bik u raljama strasti

Ljubavni horoskop do kraja 2019: Planetarna kretanja do kraja 2019. najavljuju korenite promjene i zbivanja koja će imati velikog odjeka i kod zauzetih osoba i kod onih slobodnih.

Horoskop & ljubav - Kurir.rs

OVAN

Imaćete jasnu viziju i osjećat ćete da ste na pravom putu kada je u pitanju ljubav.

Do kraja proljeća svi oni Ovnovi koju nisu ušli u vezu sada će imati priliku. Ljubavne iskre dolaziće s više strana. Vaša želja da ostvarite ljubavnu sreću, biće na vagi. Razmišljaćete na koju stranu da se okrenete. Bićete zadovoljni svojim odabirom i trudićete se da i druga strana osjeti vaš entuzijazam, piše “Astrotarot“.

Dolaskom ljeta neki od pripadnika ovoga znaka pokušavaće da popravi odnose u braku ili vezi. Odluka o zajedničkom odmoru svakako će im u tome i pomoći. Ovnovi moraju da nauče da i druga strana ima pravo na svoje mišljenje. Kad to prihvatite znaćete da cenite ono što imate.

Na jesen oni koji su još uvijek sami tražiće ljubav i dalje. Svi slobodni Ovnovi imaće dosta muka s pronalaskom partnera, ako do sada nisu ga našli. Oni zauzeti, trudiće se da poprave svoj emotivni život.

Dolaskom zime neki od Ovnova naći će se na raskršću veza i odnosa. Kad shvate da njihov trud nema odjeka, okrenuće leđa partneru i otići će. Ne odnosi se to na sve Ovnove, neki Ovnovi daće sve od sebe da zadrže voljenu osobu bez obzira na kompromise.

BIK

Ljeto za Bikove koji su u vezama ili braku nosi harmonične odnose, mnogi će se odlučiti na proširenje porodice, mnogi će težiti potomstvu. Slobodni Bikovi biće u raljama strasti, ulaziće iz avanture u avanturu, tražiće samo ono, što oni znaju da im treba.

Tokom jeseni puno Bikova snosiće posljedice ljetnjih avantura, pokušavaće na sve načine da to ostane samo na tome. Neki će i uspjeti, dok će drugi ljetnu avanturu graditi u ozbiljan odnos.

Dolaskom zime primiriće se i strast Bikova. Samo oni koji su još slobodni tražiće svoju srodnu dušu. Zima za mnoge Bikove koji su u vezama nosi i odluke planiranja zajedničke budućnosti ili braka.

BLIZANCI

U ljetnjem periodu većina Blizanaca još uvijek će biti nezadovoljna svojim ljubavnim i emotivnim životom. Česte avanture ili samo pokušaji da se dokažu pred suprotnim polom, dovodiće ih do neuspjeha. Svi oni Blizanci koji će uspjeti da zadrže stabilnost svojih poriva, doći će na svoje. Sreća i strast tokom ljeta daće im još više samopouzdanja.

Tokom jeseni većina Blizanaca biće spremna na nove početke. To se najviše odnosi na one koji godinama izbjegavaju ozbiljne veze ili brak. Sada će biti spremni i na takve korake.

U hladnim danima zime, Blizanci će se posvetiti partneru i uživaće u dugim zagrljajima i strasti. Sve će podrediti svojoj sreći, te će i druga strana moći da opušteno voli.

RAK

Kad stigne ljeto, vrijeme je da se preispitate koliko ste uložili u vezu i koje ste greške napravili. Ova tri mjeseca su vam komplikovana kada su emotivni i bračni odnosi u pitanju i treba se čuvati bilo kakve nagle odluke. Za slobodne Rakove mogućnosti su velike za početke novih emotivnih veza, a stoji da biste u ovom periodu mogli da sjedite na dvije ili više stolica.

U jesen prilično trnovit put za one koji su u emotivnim vezama i brakovima. Partner i vi ćete funkcionisati kao na klackalici, biće potrebno mnogo obostranih kompromisa, a nekako ćete i vi i druga strana često biti tvrdoglavi i tjerat ćete inat jedno drugom. Slobodnima s druge strane, situacija u potpunosti ide na ruku. Nove osobe se pojavljuju u vašem životu, vi ste voljni da uživate, istražujete, da se provodite kao nikada do sada.

Dolaskom zime u ovom periodu se neke od prekinutih veza mogu obnoviti, bilo da su iz prošlosti, bilo da su iz prvog dijela ove godine. Neko vam se vraća i sada se vraća na pravi način, jer oboje ste prošli neke teške momente i sada je vrijeme da se ponovo povežete. Slobodnim Rakovima zima donosi jednu veliku ljubavnu priču, osobu koja je fatalna po vas i u koju ćete se brzo i intenzivno zaljubiti.

LAV

Ljeto za Lavove je period kada im se sve njihove greške i propusti mogu direktno vratiti. Slobodni se u ovom periodu ne smiruju, kod vas će događanja po pitanjima ljubavi ići kao na traci, miješat će se prošlost i nova poznanstva.

Dolaskom jeseni slijedi vam još jedna ‘doza’ pomračenja koja se vezuje za vaše polje ličnosti i polje emotivnih i bračnih partnerstava. Ovo je posljednji period kada se morate istinski boriti za svoje ljubavne priče. Slobodni Lavovi i u ovom periodu su u svom standardnom raspoloženju, uživanje, sloboda.

Ipak će zima donijeti rješenje za poljuljane odnose. Naravno, morat ćete da se vratite na priče koje ste do sada propuštali sa voljenom osobom, kao i da priznate neke svoje greške.

Slobodni Lavovi će za to vreme morati da prođu turu vraćanja bivših partnera, a neki od vas će morati da priznaju sami sebi da su možda pogrešili što se nisu više potrudili u prošlosti oko neke osobe.

DJEVICA

Za vas je ovo godina u kojoj ćete pronaći ljubav, i to onu pravu, trajnu.

Već od proljeća vaše polje ljubavi je krcato planetama, pa se slobodnima romantična ljubavna događanja otvaraju na svakom koraku. Moguće je da će u nekim od novonastalih ljubavnih priča biti prisutna razlika u godinama. Oni koji su u brakovima i vezama neka se bolje okreću ka partneru, jer će iskušenje postojati, i to prilično veliko.

Na ljeto iskušenja tajnih veza i dalje su zauzetim Djevicama i dalje jaka. Neke laži mogu biti otkrivene. Što se slobodnih Djevica tiče, i u ovom periodu još jedna šansa za veliku ljubav. Opet će to biti osoba nešto starija od vas i opet neko ko dolazi u vaš život da vam donese trajnost i stabilnost.

Za vrijeme jeseni, ako su neke od emotivnih veza prekinute u prvoj polovini godine, u ovom dijelu može doći do obnove odnosa. Kod nekih Djevica u braku doći će do prekida u tajnim pričama.

Dolaskom zime neke ljubavne priče vam se vraćaju, i više je nego izvesno da će ovoga puta i ostati. Mnoge veze sada idu prema vjeridbi, zajednici, braku, čak i prinovama.

VAGA

Vama je ovo godina odluka i velikih promjena. Većina Vaga ljubiće ove godine iskreno i vjerno.

Proljeće onima u vezama i braku nosi skladne odnose i zadovoljstva. Ali ne dugo, jer oni u braku biće skloni flertovima, koji ih mogu odvesti predaleko. Slobodne Vage provodit će se ludo i nezaboravno. Slijede vam dani ispunjeni ljubavnim prilikama, ali ovdje trenutno nema mjesta za neke ozbiljnije emotivne priče.

Tokom ljeta zauzete Vage biće zauzete porodičnim odnosima i pokušavaće da poprave svoje odnose. Nekima će to uspjeti, nekima neće. Slobodne Vage tražiće ljubav, opuštanje, zabavu. Iz nekih neobaveznih odnosa, lako se može roditi prava ljubav.

Dolaskom jeseni oni koju su sačuvali brak ili vezu, mogu da budu mirni, napetosti će popuštati. Tolerancija je nužna, a vi znate kako je zadržati. Slobodne Vage prepuštene su strastima, sve dok ih ne pogodi prošlost i osoba koja je ostavila traga na njihovom srcu. Ponovo će započeti ljubavne igre.

Zima uz hladne dane donosi tople i lijepe partnerske odnose. Sve Vage koje su slobodne, naići će na svoju srodnu dušu i dobro će čuvati taj odnos. Brakovi i veze u periodu zime nose mirne trenutke, konačan sklad.

ŠKORPIJA

Ljubav je kod vas tokom cijele godine, dogodiće vam se tačno one priče koje su vam namijenjene.

Zauzetim Škorpijama proljeće nosi mirne i vesele trenutke sa voljenom osobom. Što se tiče slobodnih, ovo je divan period za vas. Moguće je da ste u 2019. već ušli zaljubljeni, a ako niste, to vas vrlo brzo i očekuje.

Ljetnji period onima koji su od skoro ušli u veze, ali i onima s dužim emotivnim i bračnim odnosima, javljaju prvi, dosta neprijatni problemi, avanture i paralelni odnosi koji vam mogu donijeti problem sa stalnim partnerom, ljubomore i sumnje.

Slobodni će uživati u potrazi za novim partnerom, a privlačiće ih starije osobe. Biće tu lijepih trenutaka, samo vodite računa da su neki od njih i zauzeti, tako da nemojte ulaziti u takve odnose uz neka očekivanja.

S dolaskom jeseni, nekako sve dolazi na svoje mjesto, vi ste raščistili i sredili ono što je bilo do vas. Sada znate na čemu ste. To se odnosi na one koji su u braku ili dužoj vezi. Što se tiče slobodnih, vi ćete u ovom periodu nekako lutati, malo se vraćajući u prošlost, malo se aktivirajući oko novih osoba, iako ste svjesni da s njima možete imati samo avanturu.

Zima je za slobodne period da se ponovo povežu sa nekim sa kim su izgubili kontakt, čak i da eventualno uđu u odnos, koji bi, za divno čudo, mogao da bude prilično dobar i koji bi vas okupirao na neko duže vrijeme.

Što se tiče onih u emotivnim vezama i brakovima, stanje je u potpunosti mirno. Ljubav cvjeta kao nikada do sada, i vi i partner, ako već niste, sada se možete odlučiti za zajednički život ili ulazak u bračnu zajednicu.

STRIJELAC

Nestabilna godina za one u vezama i brakovima.

Tokom ljeta kod slobodnih Strijelaca je već mnogo bolja situacija. Postoje i te kako velike šanse za novu emotivnu priču i odnos koji bi mogao da vam izuzetno prija. Kod nekih od vas, postoji čak i mogućnost za aktiviranje događanja sa bivšim partnerima. Ako ste u paralelnom odnosu, potrebno je više pažnje i skrivanja, jer postoji šansa da stvari izađu na vidjelo. Ipak, nećete biti spremni da na ovu tajnu priču stavite tačku.

U jesen Strijelci u emotivnim vezama i brakovima, do pred kraj ovog perioda, imaće problem u svojim bitnim odnosima. Postoje šanse da će neki od vas, baš početkom jeseni, konačno staviti tačku na vezu ili brak ili će druga strana odlučiti da nema više šta da radi s vama. Slobodni pripadnici znaka će jednim velikim dijelom biti okrenuti prošlosti i postoji ozbiljna šansa da obnovite vezu sa nekim ko vam je ranije bio partner.

U zimskom periodu u emotivnim vezama i brakovima još uvek se mogu provlačiti neki stari problemi. U bračnim zajednicama kreće jedno mirnije i ljepše razdoblje, a oni koji su u dužim vezama baš u ovom periodu bi mogli da se odluče na osnivanje zajednice ili ulazak u brak. Slobodni će naići na osobu koju su dugo gledali, ali tek sada su spremni da se i konkretno pokrenu i uspiju.

JARAC

Onima koji su slobodni ova će godina donijeti nebrojene mogućnosti i konačno pronalaženje sreće kada je ljubav u pitanju.

S ljetom počinju i problemi sa onima koji su zauzeti. Odnos je prilično zategnut i potrebno je mnogo strpljenja i tolerancije da bi se izašlo iz krize. Slobodni će imati šanse na sve strane i biraće između prošlosti i nove osobe.

Na jesen oni koji su zauzeti imaju priliku da donekle stabilizuju situaciju sa voljenom osobom, ali će to biti prilično zahtjevan zadatak. Za to vrijeme slobodni Jarčevi uglavnom uživaju. Neke veze iz prošlosti će ponovo doći na dnevni red, pa vidite da li vredi dizati ih iz pepela ili ne. Noviteti se smjenjuju kao na traci, vaše je samo da uživate.

U zimskom periodu one veze koje su uspjele da prežive bure i oluje tokom proteklog dijela 2019, sada već imaju priliku da se oporave i stabilizuju. Za slobodne Jarčeve nastavlja se period s velikim mogućnostima za nove, neuobičajeno lijepe i romantične ljubavne priče.

VODOLIJA

U ljetnjem periodu u emotivnim i bračnim odnosima češće nego inače izbijaju neslaganje, trzavice, nastaje neka vrsta haotičnosti, koja može biti uzrokovana i sumnjom i ljubomorom. Jedino kroz kompromis i strpljenje možete napraviti neke pozitivne pomake i sačuvati svoje bitne relacije. Za to vrijeme, slobodne Vodolije malo hoće pravu ljubav, malo hoće samo uživanje. Događaji se smenjuju kao na traci, donoseći vam veliki nemir.

Jesen je vrijeme je za ispravljanje situacija, ali to ni u ovom periodu neće ići lako. Neke odnose neće biti moguće spasiti. S druge strane, oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu otići i u drugu krajnost i naglo se odlučiti na početak zajedničkog života ili braka. Što se slobodnih tiče, neki od vas se odlučuju na povratak bivšem partneru, a oni drugi kreću u ljubavna osvajanja bez kraja i konca, naravno.

Dolaskom zime neki od zauzetih pripadnika ovog znaka koji su u prilično lošim vezama i brakovima sada će moći dobrim delom da poprave situaciju sa partnerom i da vezu vrate u normalan kolosek. Što se tiče onih koji su slobodni, slijedi vam još jedan osvrt na prošlost, ali ovog puta ste i vi i druga strana spremni na svaki kompromis, pa se obnovljene veze mogu oporaviti i trajati.

RIBE

Na ljeto neke će od slobodnih Riba biti najviše okupirane prošlošću. Može doći do kontakta sa bivšim emotivnim partnerima. Što se tiče onih u vezama i brakovima, vi ćete uglavnom funkcionisati dosta mirno.

Jesen donosi probleme kod svih koji su u bilo kakvom tipu zabranjenog odnosa, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka. S nekim dilemama ćete u svojim mislima definitivno završiti i shvatiti ko su osobe kojima se treba da se okrenete i posvetite im svu svoju pažnju i ljubav.

Dolaskom zime slobodne Ribe imaće voljenu osobu pored sebe. Postoji mogućnost zbog nepovjerenja da se povremeno kod partnera probudi ljubomora. Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, vi ulazite u jedan mnogo bolji ljubavni period, tako da će mnogi planirati brak ili prinovu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh