Svaštara

Samopouzdanje im ne nedostaje: 3 najumišljenija horoskopska znaka

Pripadnici ovih horoskopskih znakova jednostavno su sebi na prvom mjestu. Oni su najbolji u svemu, a to otvoreno govore i nerijetko pokazuju. Samopouzdanje i ambicija im ne nedostaju!

Žena - Astrologijatarot.com

Bik

Bikovi ne znaju za kompromis. Oni svaku situaciju prilagođavaju svojim željama, a kada im predložite drugi način, oni su jednostavno veoma tvrdoglavi. Okruženi su društvom svojih istomišljenika, a kritike veoma teško podnose.

Djevica

Iako se često bore sa kompleksima, Djevice su veoma umišljene osobe. Uvijek o sebi govore hvalospijeve i rijetko kad priznaju tuše mišljenje. Često se dešava da izgube bliske ljude, jer im vremenom postanu veoma naporne.

Lav

Kada su samopouzdanje i umišljenost u pitanju, Lavovi ne samo da su kraljevi Zodijaka, već i Narcisa. Oni su u svemu najbolji i to otvoreno govore, a protiv argumente ne prihvataju. Oni jednostavno moraju biti u centru pažnje, a kada to nisu, reaguju prilično burno, piše “Lepota i zdravlje“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh