Svaštara

Dnevni horoskop za 21. april 2019.: Lav istfrustriran, iznenađenje za Škorpiju, Ribe glume da su sretne

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za nedjelju, 21. april 2019. godine:

Horoskop - Zenskikutak.rs

OVAN
POSAO: Za sve osobe rođene u ovom znaku koje se bave privatnim poslom današnji dan je izuzetno povoljan po pitanju zarade, prenosi “Aura“.
LJUBAV: Osjećaj napuštenosti i izdaje vam ne da mira. Teško vam je da prebolite kraj stare i upustite se u novu vezu.
ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

BIK
POSAO: Toliko ste okupirani određenim dešavanjima u privatnom životu da zapostavljate svoje obaveze. Poradite na koncentraciji.
LJUBAV: Kao da ste se mnogo opustili i prestali da preuzimate inicijativu za bilo šta u vašoj vezi, što vam partner veoma zamjera.
ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu.

BLIZANCI
POSAO: Iako razmatrate da promijenite posao, osjećaj sigurnosti koje vam sadašnje mjesto pruža vam ne daje da se tako lako odlučite na taj korak.
LJUBAV: Niste baš sigurni šta tačno osjećate prema svom partneru, ali nemate ni snage ni odlučnosti da sada bilo šta rješavate.
ZDRAVLJE: Gubitak apetita.

RAK
POSAO: Usljed manjka koncentracije i prevelikog umora pravite više grešaka nego obično. Danas vam je jedan od lošijih dana.
LJUBAV: Osjećate kao da vam je partner jedini čvrst oslonac u životu. Obratite pažnju da ne počnete da se oslanjate na njega toliko da ga previše opteretite.
ZDRAVLJE: Problemi sa niskim pritiskom.

LAV
POSAO: Danas ćete imati poteškoća da dođete do informacija koje su vam potrebne zbog čega ćete se osjetiti isfrustrirano.
LJUBAV: Trenutno stanje u vašoj vezi vam odgovara i ne želite da bilo šta mijenjate. Vaš partner se slično osjeća.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna.

DJEVICA
POSAO: Dobro ste raspoloženi i želite da raširite dobru atmosferu na svoje poslovno okruženje. Čeka vas jedan pozitivan dan na poslu.
LJUBAV: Ukoliko ste danas započeli novu vezu, ona će biti dugotrajna i veoma značna. Možete se nadati lijepoj zajedničkoj budućnosti.
ZDRAVLJE: Osjetljiv predio zglobova.

VAGA
POSAO: Danas ste napetiji nego obično i skloni naglim i nepromišljenim potezima. Pazite da ne ugrozite neki važan poslovni poduhvat.
LJUBAV: Voljena osoba kao da vam ukazuje sve manje pažnje, što vas povrjeđuje i čini otvorenijim za neku paralelnu vezu.
ZDRAVLJE: Moguća je ukočenost.

ŠKORPIJA
POSAO: Danas će vam smetati monotona atmosfera i rutina kojom se sve radi. Pokušaćete da napravite neke promjene.
LJUBAV: Ako ste u braku, možete da očekujete lijepo iznenađenje od svog partnera.
ZDRAVLJE: Provjerite nivo holesterola u krvi za svaki slučaj.

STRIJELAC
POSAO: Danas ćete bez većeg pritiska obaviti i više posla nego obično. Dan vam je izuzetno povoljan na ovom polju.
LJUBAV: Moguće je da ćete spontano ostvariti neko poznanstvo koje će u daljoj budućnosti da preraste u značajnu vezu.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

JARAC
POSAO: Ovo je dobar period za poboljšanje materijalne situacije. Moguće je da ćete imati više posla nego obično, ili ćete naći neku novu opciju da zaradite.
LJUBAV: Imate jako mnogo povjerenja u voljenu osobu i ona vas motiviše da radite na sebi da biste mogli da joj pružite istu podršku kao ona vama.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte pretjeran unos šećera.

VODOLIJA
POSAO: Nagomilalo vam se previše posla od ranije, a i vaš umor se samo akumulira. Danas je najbolje da malo odmorite kako ne biste kolapsirali.
LJUBAV: Veoma ste zaljubljeni i misli o voljenoj osobi čine najveći dio vašeg dana. Jedino ste zabrinuti oko toga koliko je to uzajamno osjećanje.
ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom.

RIBE
POSAO: Ne čekaju vas nikakve dodatne obaveze ili veliki preokreti. Na poslu će dan proteći krajnje mirno.
LJUBAV: Moguće je da vodite teške unutrašnje borbe sa sobom, ali ne želite da o njima iko zna. Pred drugima se pretvarate da je sve u redu.
ZDRAVLJE: Cirkulacija vam je malo slabija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh