Svaštara

Pun Mjesec u Vagi 19. aprila 2019.: Stižu Vodolijinih 5 minuta za ljubav, Škorpiju obuzimaju mračne sjenke prošlosti

Ovo je drugi pun Mjesec u Vagi, polju partnera što znači da imate drugu šansu ako ste prvu propustili 21. marta kada su partnerski odnosi u pitanju.

Pun Mjesec - Balkanspress.com

Advertisements

Sunce je na 29. stepenu Ovna i sprema se da uđe u Bika gdje će praviti konjukciju sa Uranom pa će mnoge osobe iznenaditi ljubav, zaljubljivanje, a kod pojedinih osoba biće i svađa sa razlazom. Vrlo je povoljno i za nova poznanstva, kako partnera u poslu, tako i u ljubavi, prijateljstvu.

Venera i Neptun su u Ribama pa je moguće upoznavanje sa ljekarima, umjetnicima, mediskim ličnostima, političarima itd. Merkur je već ušao u Ovna pa jasno zna šta hoće i šta mu prija. Kako se pun Mjesec dešava na posljednjem stepenu Vage, onda će najviše uticaja imati na osobe koje su rođene u poslednjoj dekadi svog znaka ili podznaka. Uticaji mogu biti pozitivni ili negativni, što opet zavisi od vaše lične natalne karte i aspekata, piše astrolog Željka Knežević.

OVAN
Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem sedmom polju partnera pa će tu i da se dešavaju emocije. Merkur je već u vašem znaku i čeka da mu se pridruži Venera pa možete biti glavna zvijezda. Sjaj Mjeseca može da obasja neka vijest koja će biti povod za slavlje, tako da se sreća može produžiti sa lijepom ljubavnom pričom i finansijskom lakom zaradom.

BIK
Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem šestom polju koje je zaduženo za posao, svakodnevni život i zdravlje. Mars boravi u vašem drugom polju novca pa se može očekivati veća zarada nego obično. Merkur će biti u Ovnu pa vi možete zračiti vrlo privlačno. Mnoge osobe baš za vreme ovog punog Mjeseca bi trebalo da budu fleksibilne, a posebno zato što je Uran u blizini pa se može desiti neočekivana situacija. Potrebno je biti strpljiv dok Venera ne napusti Ribe 21. aprila što će vam dati strast.

BLIZANCI
Kod vas se pun Mjesec dešava u vašem petom polju koje simbolizuje ljubav, decu, planove, ciljeve, sport, pa se u toj sferi dešavaju emocije. Vaš vladar Merkur je već dosta aktivan iz Ovna što je vrlo pozitivno za vaš znak pa vas čini spretnim, brzim i misli vam samo naviru. Mnogi Blizanci sada mogu da se raspravljaju sa svojim partnerom zbog Marsa u njihovom znaku. Slobodni treba da izlaze i druže se jer mogu upoznati svoju srodnu dušu.

RAK
Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem četvrtom polju što je simbol porodice, majke, kuće, novih početaka, zajednice što će vama dati dosta nervoze, a pojedinim osobama i probleme na poslu. Dosta teži aspekti se dešavaju od Merkura i Venere iz Ovna u nekoliko narednih dana posle punog Mjeseca tako da se tu treba čuvati da se ne uđe u neku divlju emociju. Spas vam sledi od ulaska Sunca u Bika, što sa vašim pravi se*stil gdje vam olakšava stvari u životu i donosi ispunjenje ostvarenja na nekim životnim putevima

LAV

Kod vas se dešava u vašem trećem polju što je simbolika braće, sestara, komšija, putovanja i komunikacije, pa možete imati na tim poljima emotivna dešavanja. Vi svakako za vreme punog Mjeseca možete ostvariti veliki uspjeh, a u nastavku će vam Venera podariti veliki šarm i moguća su proširenja porodice. Sada je potrebno da istrajete i budete fokusirani na ostvarenja ciljeva. Na pomolu su zanimljiva poznanstva koja vam mogu pomoći da ispoljite svoje talente.

DJEVICA
Kod vas se dešava pun Mjesec u vašem drugom polju što je simbolika finansija, imetka, kako materijalnog, tako i duhovnog. Merkur je napustio Ribe i krenuo u vaše polje transformacija i završetaka. Još samo da Venera da potvrdi finansijski i partnerski odnos i vi ćete okrenuti stranicu i krenućete novim životnim putem. Svakako da je na pomolu harmonija i poboljšanje u partnerskim odnosima i u ljubavi.

VAGA
Kod vas se dešava ovaj drugi pun Mjesec pa ako niste 21. marta ispunili ili zamišljeno ostvarili, sada imate ponovnu priliku. Pojedine Vage sada mogu doživeti nešto očaravajuće lijepo na poslovnom aspektu. Kada Sunce napusti Ovna vama se otvaraju nove prilike i promene u određenom životnom aspektu. Merkur i Venera će biti u Ovnu što i nisu najbolji položaji za vas jer morate praviti kompromise i imati više razumijevanja prema partneru, a moguće su i obmane pa budite oprezni.

ŠKORPIJA
Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem dvanaestom polju tajni, nemira, izolacije, bolnica, duboke spoznaje, psihe. Sada nikako ne smijete dozvoliti da vas obuzmu mračne sjenke prošlosti. Izađite iz prošlosti i dozvolite lijepim stvarima da vam se dešavaju, a ne da i dalje njegujete vašu mračnu stranu koja vam baca sjenku na budućnost. Sada je vrijeme da te stvari očistite iz misli i krenete naprijed.

STRIJELAC

Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem jedanaestom polju što je polje nadanja, želja, druženja, prijatelja, klubova, penzija, pa se tu emocije ispoljavaju. Dosta turbulentan period pa mogu na površinu da isplivaju poslovni zlobnici, a kod pojedinih Strijelčeva može doći i do i emotivnih novosti. Bez obzira na sva lošija dešavanja ipak vas štite Venera i Merkur iz Ovna što će vam podariti dobro zdravlje, fizičku kondiciju i ljubav. Lijep period je pred vama.

JARAC
Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem desetom polju što je simbolika karijere, roditelja i autoriteta, pa se emocije u tom pravcu ispoljavaju. Za vrijeme ovog punog Mjeseca najbolje bi bilo da se malo povučete, osamite i posvetite sebi. Merkur će od vas sada tražiti oprez, a Venera će iz Ovna praviti kvadrat sa vašim znakom što nije najbolje za vas. Kako je Sunce u Biku, onda imate podršku i lijep finansijski napredak.

VODOLIJA
Kod vas je ovaj pun Mjesec u vašem devetom polju viših znanja, putovanja, filozofije i stranaca. Došlo je i vaših pet minuta što se tiče strasti i ljubavi koja se pokreće od punog Mjeseca, a prava kulminacija kreće sa ulaskom Venere u Ovna od 20. aprila pa nadalje. Vaše samopouzdanje raste i sve se pokreće lijepim emocijama. Magična moć zavođenja se dešava 21,22 i 23. aprila pa uživajte u lijepim emocijama.

RIBE
Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem osmom polju nasledstva, novac od partnera, transformacije, kraj nečega i novi početak. Vaša planeta ljubavi se seli u polje novca gde će krenuti boljitak u finansijama. Može se dešavati da se ponašate nepromišljeno u ljubavi zbog strasne zaslepljenosti. Imajte na umu da je Mars u Blizancima koji želi samo zabavu i ništa više za sada. Mnogo vas može iritirati Mars iz Blizanaca pa se opustite i ne pričajte otvoreno sve što mislite da ne bi došlo do konflikta i svađe.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh