Svaštara

Stižu emotivne turbulencije: Ovom horoskopskom znaku uopšte neće cvjetati ruže u ljubavi u aprilu 2019. godine

Iako je proljeće sinonim za nova zaljubljivanja ili obnovu starih strasti, jednom pripadniku Zodijaka ovaj mjesec će gotovo prisjesti.

Horoskop - Nezavisne.com

Nezavisno od njihovog emotivnog statusa, odnosno od toga da li su u braku, vezi ili sami, Pluton i Saturn u retrogradnom hodu će im prilično pomrsiti konce. Ako niste rođeni u znaku Raka, možete slobodno da odahnete, a ako niste, naoružajte se strpljenjem dok planete ponovo ne budu na vašoj strani, ali i vjerujte u sebe.

S jedne strane skloni ste sanjarenju, romantici, poeziji i visokim ljubavnim idealima, a s druge strane, morat ćete da se posvetite starim komplikacijama i problemima u ljubavnom životu koji sada zahtjevaju vašu punu pažnju. Tokom aprila 2019. godine mnogi Rakovi koji su u braku osjećaće pritisak i moraće da ulože golemu energiju i puno truda da stvari funkcionišu. Važno je da prepoznate kada treba da sde koncentrišete na sebe i pritom da ne dopustite voljenoj osobi da se ponaša autoritativno prema vama. U nekim slučajevima može doći do sukoba zbog ljubomore i posesivnosti Rakova i potrebe voljene osobe da postavi granice.

Rakove koji traže ljubav može privući određeni zaštitnički tip, odgovorna osoba s puno životnog iskustva koja pruža osjećaj sigurnosti. Ako djelujete vođeni trenutnim potrebama, mogli biste da napravite veliku grešku. Tranziti tokom aprila 2019. godine ohrabruju vas da se oslonite na sebe i da sami krojite svoju budućnost, a to se odnosi i na veze. Krajem aprila Pluton (od 24. aprila 2019. godine) i Saturn (od 30. aprila 2019. godine) utiču na vaš znak. Kreću se retrogradnim hodom i označavaju početak dužeg ciklusa u kojem ćete morati da se posvetite vezi ili braku, ako želite da održite vezu ili brak, piše “Tarot-horoskop“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh