Svaštara

Mladi milioner traži nekoga da putuje sa njim po svijetu, nudi visoku platu

Matju Lapre je 26-godišnji milioner koji traži privatnog asistenta kojem će plaćati približno 32 hiljade eura da putuje i odsjeda s njim u velikim hotelima u raznim prijestolnicama velikih država.

Matthew Lepre - Twitter

Matju inače živi u Sidneju, ali će sa svojim asistentom putovati u Japan, Dubai i širom cijele SAD gdje će održavati svoja predavanja u raznim kompanijama.

Osim što će prisustvovati svim njegovim poslovnim sastancima, njegov asistent će takođe morati raditi na promociji njegovog posla i njegovih profila.

Ovaj uspješni biznismen mjesečno zarađuje oko 70 hiljada eura, a svom budućem asistentu platit će oko 30 hiljada eura, prenosi “Klix“.

Plata svakako ovisi o prijašnjem iskustvu mog asistenta, kao i o njegovim vještinama. Zdravstveno osiguranje je takođe plaćeno. Često putujem zbog posla i uživam u ovom načinu života, želio bih nekome pružiti priliku da u svemu ovome uživa sa mnom – rekao je Metju.

On od svog budućeg zaposlenika traži validan pasoš, dobre kompjuterske vještine i da bude spreman da radi više stvari odjednom.

Metju je od fakulteta odustao kada je imao 23 godine, te je sam započeo svoj biznis i sada na računu ima milione. On od svojih potencijalnih kandidata traži da snime video u kojem će se predstaviti te da mu ga pošalju u aplikaciji za posao.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh