Svaštara

Imate dvije rupice na dnu leđa? Pročitajte zašto ste posebni!

Poznatije su kao Venerine rupice i smatraju se posebnim iz više razloga, a od davnina se smatra da znače sreću i donose blagoslov. Možda je najzanimljiviji podatak da osobe koje ih imaju znatno lakše postižu orgazme, a rupice su navodno erogena zona.

Rupice na leđima - Blogspot

Mogu ih imati i muškarci (Apolonove rupice), ali ne možete da uradite apsolutno ništa ako želite i vi da ih imate, jer se radi o genetici. Nalaze se na samom dnu kičme, a prvi je ovaj fenomen uočio slavni Mikelanđelo Buonaroti, koji ih je često koristio pri izradi svojih skulptura, piše Aura.

Dobra cirkulacija: Venerine rupice su znak dobre cirkulacije što je možda i odgovor na lakše postizanje orgazma…

Dobro zdravlje: Ako su rupice vidljive, znači da ste dobrog zdravlja, idealne linije i živite zdravo!

Ako ste rođeni bez ovih rupica, one se ne mogu magično pojaviti na vašem tijelu, ali mnogi su ih otkrili nakon što su izgubili višak kilograma jer ih masno tkivo može sakriti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh