Svaštara

Mrzite slagati čaršafe? Pogledajte kako se to radi za 30 sekundi!

Ako žene nešto mrze to je slaganje čaršava koji ima lastiš.

Slagati čaršaf - YouTube

Koliko je praktičan za korišćenje toliko je nepraktičan za slaganje, sve do ovog trenutka! Pogledajte trik koji će vas potpuno oduševiti! Slaganje čaršava sa lastišem za svega 30 sekundi!

Sve što treba da uradite jeste da uhvatite lastiš na dva mjesta i dobro protresete, piše Aura. Zatim čaršav položite na krevet i presavijte na pola, a onda oba kraja presavijete prema sredini. Dobićete oblik kvadrata koji onda možete da urolate na željenu širinu. Mnogo je lakše nego što se čini. Pogledajte u videu:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh