Svaštara

SEDMIČNI HOROSKOP za period od 14. do 20. januara 2019. godine (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

Horoskop - Balkanspress.com

OVAN (21. 3 – 20.4)

Posao – Vaš vladalac Mars pod uticajem je mnoštva planeta iz desete astrološke kuće, što može da prolongira poslovne aktivnosti rođenih u drugoj i trećoj dekadi. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti blizu Urana, planete neočekivanih okolnosti, 14. januara trebalo bi da izbjegavate rizične finansijske transakcije, piše “Balkans press“.

Ljubav – Konjunkcija Venere i Jupitera, vladalaca kuća partnerskih odnosa i kontakta sa strancima, odgovara slobodnim Ovnovima rođenim u drugoj dekadi, koji na putu ili predavanju mogu da upoznaju umjetnika ili sportistu. Zbog pozicije Sunca, koje upravlja kućom ljubavi, voljena osoba će krajem nedelje pokušati da vam nametne svoje mišljenje.

Zdravlje – Podložnost povredama.

BIK (21. 4 – 21.5)

Posao – Izazovan aspekt između Merkura i Urana, vladalaca astroloških polja posla i karijere, upozorava da u drugoj polovini perioda budete oprezniji prilikom ugovaranja novih poslova, kao i potpisivanja ugovora. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 14. januara, odložite dogovore sa strancima iz zemalja njemačkog jezičkog područja.

Ljubav – Pozicija Marsa, planete se*sualnosti koja upravlja poljem ljubavi, sredinom nedelje donosi vam strastveni susret sa nekim vodenim znakom. Vaš vladalac Venera, simbol ljubavi, blizu Jupitera, a u kvadratu sa Neptunom, u drugoj polovini perioda nagovještava mogućnost ulaska u romantičnu vezu sa zauzetom osobom.

Zdravlje – Izbjegavajte konzervisane namirnice.

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Posao – Aspekti Marsa upozoravaju da izbjegavate rizične finansijske transakcije. U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti, 14. januara, predstavnike vašeg znaka rođene u trećoj dekadi očekuju finansijski dobici, preko saradnje sa ženama. Naglašen znak Jarca, u drugoj polovini nedelje, odgovara majskim Blizancima koji će realizovati neke poslovne ciljeve.

Ljubav – Venera, planete ljubavi u astrološkoj kući partnerskih odnosa, u se*stilu sa vašim vladaocem Merkurom, simbolom komunikacija, donosi vam mogućnost poznanstva sa mlađom, atraktivnom osobom, preko neke društvene mreže. Ukoliko ste zauzeti, ponašanje voljene osobe podstiče vašu sumnju u njenu vjernost.

Zdravlje – Pazite se za volanom.

RAK (21. 6 – 22.7)

Posao – Izbjegavajte nepotrebne troškove, kao i podizanje kredita u vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 14. januara, kada se formira kvadrat između vašeg vladaoca Mjeseca i Sunca koje upravlja astrološkim poljem posla. Aspekti Jupitera i Neptuna, simbola prosperiteta i prevara, opominju da u drugoj polovini perioda povedete više računa kako vas neko ne bi obmanuo.

Ljubav – Pozicija ljubavnih planeta, Venere i Marsa, tokom ovog perioda donosi vam strastveni susret sa nekim ko nije u potpunosti iskren prema vama. Zbog naglašenog znaka Jarca, partner želi da vam nametne svoje mišljenje, što sredinom perioda može da izazove konflikt i raspravu s njim.

Zdravlje – Moguće reumatske tegobe.

LAV (23. 7 – 23.8)

Posao – Napet aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Mjeseca u astrološkim kućama posla i inostranstva, početkom nedelje, upozorava da prolongirate dogovore sa strancima ili odlazak na stručno usavršavanje. U drugoj polovini perioda trebalo bi da povedete više računa o dokumentima i vrijednim sitnicama, karticama, ključevima, telefonima, dokumentima.

Ljubav – Napet aspekt između Urana, planete više sile koja upravlja kućom partnerskih odnosa i vašeg vladaoca Sunca, može da dovede do raskida ili razdvajanja od voljene osobe, uglavnom zbog njenog iznenadnog odlaska na put. Moguć je ulazak u paralelnu ili tajnu vezu, ukoliko ste rođeni u drugoj dekadi.

Zdravlje – Mogući bolovi u leđima.

DJEVICA (23. 8 – 23.9)

Posao Pozicija vašeg vladaoca Merkura, planete komunikacija, opominje da u vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 14. januara, izbjegavate konflikte sa saradnicima, kao i da opreznije pristupate potpisivanju ugovora. Sredinom perioda, pozicije Venere, Jupitera i Marsa, simbola posla, inostranstva i akcije, donosi priliv novca privatnim preduzetnicima.

Ljubav – U prvoj polovini nedelje možete da uđete u romansu sa osobom koja od trenutka upoznavanja neće biti potpuno iskrena prema vama. Zauzeti predstavnici vašeg znaka moraće da se potrude da izađu u susret partnerovim željama, koji može postati veoma zahtjevan, naročito ako se radi o nekom vodenom znaku.

Zdravlje – Podložnost povredama.

VAGA (23. 9 – 22.10)

Posao – Saradnja sa strancima donosi vam finansijske dobitke, ako se bavite kreativnim zanimanjem. Naglašen znak Jarca upozorava da povedete više računa o svojim izjavama, ukoliko ste prisutni u javnosti zbog posla. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 14. januara, klonite se rasprava sa mlađim saradnicima, ali i sa nadređenima.

Ljubav – Zbog konjunkcije vašeg vladaoca Venere i Jupitera, pod uticajem Marsa iz kuće partnerskih odnosa, početkom nedelje može da vam se udvara neko čije zanimanje podrazumijeva uniformu. U drugoj polovini perioda voljena osoba vam priprema prijatno iznenađenje, naročito ukoliko se radi o nekom vazdušnom ili vatrenom znaku.

Zdravlje – Ojačajte imunitet.

ŠKORPIJA (22. 10 – 22.11)

Posao – U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 14. januara, kada su vaši vladaoci Mars i Pluton u napetom aspektu, ne bi trebalo da insistirate na predlozima koji nailaze na otpor saradnika. Pozicija Venere, planete novca, u drugoj polovini perioda donosi vam finansijske dobitke preko saradnje sa strancima. Obratite pažnju na vrijedne sitnice.

Ljubav – Naglašena astrološka polja emocija u vaš život mogu donijeti nekoga zbog koga ćete biti spremni na velike promjene, što vam neće teško pasti. U prvoj polovini nedelje, zauzete Škorpije trebalo bi da izbjegavaju rasprave sa voljenom osobom, naročito ukoliko se radi o nekom zemljanom ili vodenom znaku.

Zdravlje – Pazite se povreda u kući.

STRIJELAC (22. 11 – 21.12)

Posao – U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 14. januara, izbjegavajte poslove u vezi sa kupoprodajom nekretnina. Podrška Marsa iz Ovna, u prvoj polovini nedelje, donosi profesionalnu i materijalnu satisfakciju umjetnicima i sportistima rođenim u drugoj dekadi. Krajem nedelje klonite se nepotrebnih troškova, kao i podizanja kredita.

Ljubav – Sa vašim vladaocem Jupiterom blizu Venere u astrološkoj kući ličnosti, omiljeni ste i popularni, naročito kod suprotnog pola, čemu doprinosi i kvadrat sa Neptunom, simbolom ljubavnog zanosa. Aspekti Merkura, vladaoca kuće partnerstva, u drugoj polovini perioda, opominju da se klonite rasprava sa voljenom osobom.

Zdravlje – Promijenite način ishrane.

JARAC (22. 12 – 29.1)

Posao – Mnoštvo planeta u vašem znaku, u napetom aspektu sa Marsom, planetom akcije i sukoba, upozorava da budete strpljivi, ali i efikasni kada situacija na poslu to zahtjeva. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 14. januara, klonite se nepotrebnih troškova kao i rizičnih finansijskih transakcija, što se posebno odnosi na privatne preduzetnike rođene u vašem znaku.

Ljubav – Uticaj Marsa iz Ovna na konjunkciju Venere i Jupitera u astrološkom polju tajni, najavljuje mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa Rakom. Krajem perioda, Mjesec prelazi preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, što utiče na porast tenzije između vas i voljene osobe.

Zdravlje – Problemi sa zubima.

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Posao – U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 14. januara, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Uranom, izbjegavajte rizične finansijske transakcije, naročito ako sarađujete sa strancima. Pozicija drugog vladaoca vašeg znaka, Saturna, planete trajnosti u 12. astrološkom polju u kojoj je i Pluton, može da vam osigura nov izvor prihoda.

Ljubav – Merkur, simbol komunikacija, pod uticajem Marsa, planete sukoba i impulsivnosti, nepovoljno utiče na vašu moć zaključivanja, zbog čega možete u afektu da kažete nešto što niste zaista mislili. Naglašen znak Jarca, krajem perioda, budi vaše interesovanje za atraktivnu, mladoliku osoba, ukoliko ste muškarac.

Zdravlje – Moguće su reumatske tegobe.

RIBE (20. 2 – 20.3)

Posao – U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 14. januara, umjetnicima i sportistima rođenim u trećoj dekadi mogu se ukazati nove prilike za zaradu, preko saradnje sa strancima. Imaćete podršku osoba na položaju, budući da Uran u direktnom hodu tranzitira vašom astrološkom kućom novca, a Saturn i Pluton, planete ambicije i moći, borave u 11. kući.

Ljubav – Kvadrat između vašeg vladaoca Neptuna i “spoja” Venere i Jupitera, planeta ljubavi i ekspanzije, nagoviještava ulazak u romansu sa zauzetom osobom. Ojačana pozicija Marsa, planete erotike koja prelazi preko kuće ljubavi, može da vam donese susret sa nekim koga poznajete preko posla.

Zdravlje – Izbjegavajte ljutu i začinjenu hranu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh