Svaštara

Nosila je hidžab, citirala Kur’an, a sad se slika BEZ ODJEĆE

Lindzi Lohan je najavila povratak na male ekrane rijaliti programom “Lohan Beach Club” na MTV-u koji kreće s emitovanjem u januaru.

Lindzi Lohan-Novi.ba

Kako bi situaciju začinila prije premijere na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je bez odjeće.

Zvijezda filma “Mean Girls” sa svojih 7.1 miliona pratilaca podijelila je rođendansku fotografiju koja je replika Merilin Monro.

Lohan, koja “istražuje” islam od 2016. godine, našla se na meti pratitelja koji smatraju da je ovakvo ponašanje nedopustivo, piše “Novi.ba“.

Prošle godine paparaci su je fotografisali kako šeta njujorškim ulicama i nosi Kuran, a na Sedmici mode pojavila se hidžabom. Mada, Lindzi nikad nije potvrdila da je promijenila vjeroispovijest. Zvijezda, kojoj na Instagramu u potpisu stoji “Salam Aleikum” (mir s vama), na društvenim mrežama često objavljuje i druge islamske fraze.

“Ako si muslimanka ne možeš objavljivati fotografije bez odjeće”, “čitala si Kuran… Kuran ne uči ovo”, “ovo je zaista neprihvatljivo, a čak sam pomislila da ćeš se promijeniti jer cijeniš islam”, samo su neki od komentara nezadovoljnih pratilaca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh