Svaštara

Dame u ovom horoskopskom znaku su ekscentrične, nepredvidive, nezavisne, a muškarac koji ih “ukroti” je pravi SRETNIK

Jedna stvar je zajednička za baš sve žene u ovom horoskopskom znaku – njima treba sloboda i avantura! Ovo su divlje žene bujne mašte, odlične su sa riječima i podjednako dobro slušaju kao što i govore.

One su ekscentrične, nepredvidive, nezavisne. Međutim, iako same izbjegavaju da traže pomoć, uvijek će uskočiti kada vide da je to nekom drugom potrebno. One su izuzetno lojalne – često ne u ljubavnom smislu, ali su uvijek lojalne jednom brendu, jednom restoranu, jednoj vrsti muzike. S te strane ne vole avanture, i uvijek se radije okreću nečem već poznatom.

Žena Vodolija se ne snalazi dobro u tradicionalnoj vezi ili braku gdje muž od nje očekuje da bude savršena domaćica. Od takvih odnosa biježe, i to čim osjete da neko pokušava da im otme i djelić slobode.

Što se ljubavi tiče, njih privlače reči i oštroumnost. U se*su vole da eksperimentišu, i često će insistirati na se*su u javnosti ili sličnim stvarima koje mogu da uplaše konzervativnije partnere.

Vodolije nisu naročito naklonjene sportu, osim ako to ne uključuje i neko društvo. Problematični dio tijela prema horoskopu su zglobovi, pa će im svaki astrolog preporučiti da o njima naročito vode računa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh