Misterije

Predvidjela koronavirus, koristi Nostradamusov metod, kada se po njoj završava pandemija

Postavila tekst o predstojećoj epidemiji, kada još nije bila u najavi!

Džesika Adams - Screenshot

Džesika Adams jedan je od astrologa koji su predvidjeli pandemiju koronavirusa. Ona se uljučila u jutarnji program i otkrila sve o svojoj tehnici, kao i o tome šta možemo da očekujemo kada je u pitanju ovaj problem sa kojim se suočavamo na globalnom nivou i to u periodu do novogodišnjih praznika, piše “Srbija Danas“.

Kostistim istu tehniku koju je koristio Nostradamus i britanski astrolog Vilijam Lili – započela je svoje izlaganje.

Vidjela sam dolazak virusa, postavila sam to na svoju stranicu, zatim sam i drugi put predvidjela dolazak virusa i njegovo širenje – otkrila je Adams.

Vraćamo se sada u prošlost sa ovim virusom, situacija u društvu je slična kao u Drugom svjetskom ratu. Povratak normalnim tokovima života još uvijek nije vidljiv, sve zavisi od događaja u toku sljedeće godine – otkrila je.

Nekoliko dana prije Božića uslijedit će period Vodolije, tako da će se u tom periodu javiti jača konekcija između ljudi, pazite sa kime provodite praznike, jer ćete sa tim ljudima provesti cijelu sljedeću godinu, zato se postarajte da vam društvo u potpunosti bude prijatno – rekla je Džesika.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh