Luda planeta

Kengur pokušao utopiti psa, vlasnik mu skočio pomoći, a onda je izbila tučnjava VIDEO

Zbog čega je točno kengur htio utopiti psa, ili je to možda bila samo čudna igra, nije poznato

Oni koji istinski vole svoje pse i smatraju ih članovima svoje obitelji ne oklijevaju – za svoje su čupave prijatelje spremni skočiti u vodu, izvućiih iz ralja krokodila (stvarni slučajevi) i, kao što vidimo u novom slučaju koji dolazi iz Australije, potući se s klokanom. Ako vam ovo zadnje zvuči kao nešto neozbiljno, jer su klokani slatki i bezopasni, znajte da ste u pravu, no ponekad nisu slatki i bezopasni. Veliki su, snažni i ako ih naljutimo, nećemo se dobro provesti, prenosi Jutarnji.

No, Nick Moloney iz Mildure bio je svjestan svega toga. Ipak, kad je vidio kako klokan pokušava pod vodu gurnuti jednog od njegova dva psa, s kojima je bio u šetnji, nije oklijevao. Najprije je klokana pokušavao preplašiti, a kad je shvatio da nema druge, skočio je u rijeku Murray i krenuo prema klokanu. Pošto taj svat nije uzmicao, a ni pustio njegova psa, Nick ga je udario. Klokan je tad pustio psa, ali je čovjeku uzvratio udarac.

Zbog čega je točno klokan htio utopiti psa, ili je to možda bila samo čudna igra, nije poznato. Na svu sreću, priča je završila dobro za sve sudionike i nitko nije ozlijeđen – ni čovjek, ni pas, a ni klokan.

@milduramartialarts1

As requested, the famous kangaroo vs man, last one got taken down! Will post an update of some sort soon!! #fyp #australia #kangaroo #manvskangaroo

♬ original sound – Mildura Martial Arts


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh