Luda planeta

Zeleniš od kog vrve pijace izazvao HALUCINACIJE: Evo gdje su ga pacijenti kupili i koji su drugi simptomi

Nadležni su upozorili građane da bace sva kupljena pakovanja spanaća ovog brenda.

Pijaca - ATAImages/Antonio Ahel

Devet Australijanaca iz Sidneja zatražilo je medicinsku pomoć nakon što su pojeli mladi spanać kupljen u supermarketu “Kostko”. Prema riječima ljekara, njih su otkriveni neobični simptomi kao što su halucinacije, konfuzija, ubrzan rad srca i zamagljen vid.

Proizvođač “Riviera Farms” je objasnio da je od prodavnica zatraženo da odmah povuku spanać sa polica. Prema njihovoj proceijni, vjerovatno je došlo do kontaminacije korovom.

Zdravstvene vlasti u državi Novi Južni Vels upozorile su potrošače da bace sva kupljena pakovanja spanaća ovog brenda sa rokom upotrebe do 16. decembra, jer hrana nije bezbjedna za jelo. Svako ko doživi neobične simptome nakon jedenja spanaća poziva se da odmah potraži medicinsku pomoć, piše Objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh