Luda planeta

Upoznao Marinu u kafiću i ubrzo je oženio: Četiri godine kasnije gorko se pokajao i ne dolazi mu se kući

Supruga mu se promijenila iz korijena.

Djevojka - Stil.kurir.rs

Kazahstanski doktor po imenu Timur, iz okoline Nur Sultana, zavidi svojim prijateljima koji imaju zgodne supruge i koje su ostale takve uprkos porođaju, a njegova žena Marina više ga ne privlači jer je prestala da brine o sebi. Štaviše, priznao je da mu gadi.

Timur se oženio Marinom prije četiri godine, a godinu dana ranije upoznao ju je u jednom kafiću.

Kako kaže, bila je djevojka prijatnog osmijeha i lijepog izgleda i odmah mu je zapala za oko.

– Marina je po prirodi veoma lijepa djevojka. Nije se šminkala, ali je držala do sebe. Skoro godinu dana smo se viđali i sve sam joj udovoljavao. Čak ni s*ks nismo imali za to vrijeme dok nismo stupili u brak. Zaprosio sam je, napravili smo veličanstveno vjenčanje i bio sam sretan misleći da ću živjeti sa njom do kraja života – naveo je Timu, prenosi Nur.kz.

Nakon vjenčanja, Marina nije željela da živi sa njegovim roditeljima, niti da kuha za cijelu porodicu, pa su se preselili u grad.

– Imam svoj medicinski centar i naša porodica je situirana, Marina ništa nije željela da radi i to sam podržavao, uprkos tome što sam joj non-stop nudio mogućnost da joj pronađem posao. Većinu vremena provodi ispred televizora i sa telefonom u rukama. Hranu naručujemo iz “fast-fuda”, a unajmljujemo ženu da nam čisti stan. U međuvremenu se mnogo ugojila i nije je briga zbog svog izgleda – priznao je mladić.

Dugo su sanjali o djeci koju nisu mogli da imaju, a na ljekarskom pregledu ispostavilo se da je problem kod žene.

Ljekari su joj sajvetovali da smrša, jer će tada imati veće šanse da zatrudni, ali ona nije htjela ni da čuje.

– Moji roditelji dugo sanjaju o unucima. takođe i ja želim da odgajam djecu, da im kupujem igračke. Zbog prekomjerne težine, Marina ne može da zatrudni. Zamolio sam je da se sabere, ali ništa od savjeta nije prihvatala – kaže Timur, piše “Objektiv“.

Priznao je da razmišlja o razvodu, ali suviše je vezan za svoju suprugu, uprkos njenoj tvrdoglavosti. U jednom momentu, međutim, kazao je da će preduzeti radikalne mjere po tom pitanju.

– Ne mili mi se da se vratim kući sa posla. Kad god dođem, zateknem Marinu sa “lošim mirisom”. Postala je debela i zastrašujuća zbog nezdrave ishrane, pice i sušija. Trudim se da večeram van kuće. Ona se često žali kako sam izgubio interesovanje za nju. Da li nekog može da privlači žena koja se ne pridržava osnovnih higijenskih pravila? Ne razumijem zašto se moja voljena toliko promijenila – zaključio je Timur u ispovijesti za Nur.kz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh